perjantai 8. helmikuuta 2013

BIRKELANDIN IHANUUDET


Oon aivan överirakastunut Ikean sivuilla tutkittuani erääseen huonekalu sarjaan nimeltään Birkeland. Oon alkanut tosissaan miettimään ahkerasti tulevan oman kotini sisustusta ja värimaailmaa ja en pääse eroon tästä pakkomielteestä. Oon siinä pisteessä että huomenna suuntaan Ikeaan kattomaan tämän kyseisen sarjan lipastoja ja näillä näkymin olen ostamassa tuon vasemmalla alhaalla olevan. Lähes täydellinen mulle ja maltan tuskin oottaa että pääsen eroon näistä mun nykysistä mustista huonekaluista.

En kuitenkaan oo ostamassa sikaa pussissa, vaan mun on vaan nähtävä luonnossa kyseinen lipasto vaikka erilaisten kuvien kautta se kyllä näyttää olevan tosi kaunis ja selkee. En siltikään halua maksaa 300 euroa lipastosta, ellen pääse vähän testaa sitä, eli jos huomenna joku on Tampereen Ikeassa ja joku rynkyttää samanlaisen lipaston laatikoita raivolla, niin se oon mä.

Onko jollain kokemusta kyseisistä huonekaluista vai onko ne stereotypian mukaan huonolaatusia lastulevy rakennelmia vai voiko näistä oikeesti olla potenttiaalia jopa kestämään parisen vuotta?

Veikkaan että teen lisää sisustuskollaaseja vielä tässä.. ehkä mä pyrin hillitsee itteeni. Tai sitten en.

2 kommenttia :

  1. on kyllä kauniita huonekaluja! mun kummeilla on kyseistä sarjaa muistaakseni olohuoneessa ja ne näyttää kivoilta :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.