perjantai 15. helmikuuta 2013

THE RIGHT THING AND THE EASY THING ARE NEVER THE SAME

  En uskonu että oon elossa tänä aamuna ja tässä mä edelleen oon kirjottamassa tätä postausta. Viime yönä heräsin klo 23 sellasiin tuskakipuihin taas vaihteeks, että mä pelkään oikeesti joka päivä että näitä tulee koska niitä on nyt tullu muutamia kertoja. Nää alko loppu puolella kesää, just sinä päivänä kun tultiin Kreikasta kotiin. Helvetillinen kylkimahakipu jossa ei auta kun makaa lattialla kyykyssä tai kävellä huonetta pitkin poikin ja tehä jotain synnytyshengityksiä tai sitten valita mun toimintatapa ja huutaa. 15 minuuttia se pahin vaihe kesti ja siinä kerkes tapahtuu vaikka mitä senkin jälkeen ja lopulta nukahin luojan kiitos. Aamulla olo oli hyvä ja pelkäsin että tää vaikuttais mun aamuunkin, mutta pääsinpä sittenkin töihin kun oli vielä erityinen päivä kun en ollu omassa ryhmässä vaan koulun puolella. Viime yöhön nähden mullon hyvä olo ja yritän kokoajan juoda vettä kun mielipuoli, ettei vaan tuu mitään kouristuskohtauksii tänä yönä. Oma lumelääkkeeni meinaan toi vesi.

Tein tossa pari tuntia opinnäytetyötä (taas) ja kirjottelin pari sivuu lisää kun ihan paska työ ja oon pettyny. Viikon päästä on palautus ja pakko ruoskii itteensä vaikka tää ei ookkaan yksilötyö, mut mun on pakko tehä toi kunnolla nyt loppuun tai voin koko loppuelämäni katua sitä kun olin osa paskaa työtä mikä vielä käsitteli aihetta mistä oon monta vuotta halunnu tehä lopputyön. Ärh, kyllä se tästä vielä voitoks muuttuu.. viimestään esityspäivänä. Nyt ei ressata vaan iloisin mielin viikonlopun viettoon! :)

En oo hei kertonu teille ees mun viikosta paljon mitään, mutta olin tosiaan tiistaina kattomassa ennakkonäytöstä kun voitin Demin sivuilta kaks kutsua uuteen leffaan nimeltä Beautiful Creatures. Ihana elokuva vaikka ei yhtään mun tyyppinen. Parhainta tässä oli se, että ne kutsut ei tullu postissa (ei oo tullu vieläkään), mutta käppäiltiin sitten teatteriin ja näytin tekstaria ja ne sano että se on kelvollinen sisäänpääsyyn. Loistava tyyppi se ovimies oli, joku nipo ois varmaan käännyttäny meiät. Suosittelen kovasti että meette kattoon sen! Se tulee ensi-iltaan 1.3 ainakin Tampereella.

Huomenna suursiivousta ja maanantaina ois tarkotus kuvata huonepostaus töiden jälkeen, kun pääsen suhteellisen ajoissa ja kerkeen ennen muiden tuloa näiden mun laskujen mukaan. Toivottavasti mun lupaus nyt ees toteutuis.

6 kommenttia :

 1. moro! sulla on blogissa hitusen laadukkaita photoi, loistavaa settii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vooooi vähänkö kiva kuulla että joku tykkää:) kiitos!

   Poista
 2. Heip! Mulla ois sulle haastetehtävää, klikkailes ittes tonne! (;
  http://kiianniina.blogspot.fi/2013/02/haastetehtavaa.html

  VastaaPoista
 3. hih, mulla on sulle taaaaas tunnustus :D

  http://tahtipolya.blogspot.fi/2013/02/outo-mina.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee:D Teen tänkin niin pian kun tässä kerkeen

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.