lauantai 23. helmikuuta 2013

PERSOONAA PURSUU

"Kerro itsestäsi 5 omituista asiaa ja jaa tunnustus 15 bloggaajalle" 
En jaksa jaada mitään. Haastan kaikki mun blogin lukijat tekeen tän, joilla on blogi! 
Kiitän kuiteski tunnustuksen antajaa, elikkäs HANIA. Tack så mycket! :)

1. Mä oon todella hygieninen ihminen. Mä en siedä ihmisiä (varsinkaa naisia) jotka ei pese käsiään tai jos ihmiset käyttää toisten käsipyyhkeitä vessassa. Mulla on omat tapani nykyään näiden takia ja esimerkiks vessassa kun teen iltarutiinei kasvojenhoidos niin pesen käsiäni vähän väliä purkkien vaihdon aikana ja mulla on omat irtopyyhkeet muilta piilossa kasvojen kuivaukseen. Ovet avaan pikkurillillä tai käsivarrella ja pyyhin sen paitaan automaattisesti. Pöntön kannen laitan jalalla kiinni jos meen jonkun jälkeen vaikka meikkaan sinne ja kannan mukana aina käsidesiä, siis jos lähen ulos.

2. En kuule suomenkieltä elokuvista tai sarjoista. Katon suomalaiset leffat aina melkeen tekstityksellä ja suomalaisia ohjelmii katon äänet täysillä. Jotenkin mä en vaan ymmärrä suomea kun se on niin jotenkin nopeeta ja lässyttämistä. Oonko ainut?

3. Iltasin kun laitan herätyskellon puhelimeen, niin se ei oo mulla yks tai kaks herätystä. Se on vähintään 5 herätystä ja ne alkaa noin tunti ennen varsinaista ylösnousemisen ajankohtaa. Mä en herää muuten. Tarkistan myös puhelimen pakkomielteisesti vähintään 10 kertaa yön aikana, että äänet on päällä ja herätykset kytketty päälle jos vaikka kattelen telkkaria ennen nukkumista.

4. Aikasempaan hieman liittyen.. nukun hyvin hyvin harvoin telkkari kiinni. Se on paha tapa, mutta tarviin jotain valoa ja ääntä. Nannakin tarvii valoo, kun marsuhuoneen ovee pidän auki niin se ois muuten pilkkopimee. Tekosyitä tekosyitä, I know.

5. Pidän hiuksia lähes aina ponnarilla ja kotona ne ei pysy 5 minuuttia kauempaa siinä. Hiplaan meinaan aina hiuksia ja vähitellän on kaikki hiukset tullu pompulasta ulos ja joku pieni pallero hiuksia takaraivossa enään pompulassa. Ärsyttävä tapa.

4 kommenttia :

 1. sulosia juttuja:DD hahah toi pompula juttu, mun sisko tekee samaa!

  VastaaPoista
 2. Hiplaan kans mun hiuksia! Varsinkin, jos mulla on lisäkkeet päässä ja ne on aina ponnarilla, niin ne on aina mun käsissä näplättävänä... :-D
  Sama homma pätee mun kohdalla suomalaisten sarjojen kanssa! Salkkarit huutaa tuhatta ja sataa iltaisin, että siitä saa selvää ja kuulee kaiken!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha:D Hiukset on koukuttavat kaikilla tasoilla.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.