maanantai 25. helmikuuta 2013

PERHEEN KUOPUS NELLA ESITTÄYTYY

Hei ihanat! Mulla on nyt ihania uutisia vihdoinkin.. kaiken murheen ja surun jälkeen. Varmasti enemmän marsuista tietävät tietää että on laitonta ja julmaa elättää marsua yksin, jos se on varsinkin tottunut elään lajitoverinsa kanssa. Koin hirveitä itsesyytösryöppyjä tän takia ja eilen suunnattiin äidin kanssa eläinkauppaan ja ihasteltiin lukuisia tyttömarsuja ja lopulta mun sydän suli tolle pienelle ruskeelle vauvamarsulle. Ei nipistäny yhtään rinnasta maksaa yhtä paljon pikkusesta kun oon maksanu Nannasta ja Bellasta yhteensä. Superhyvältä kasvattajalta tosi ihana marsu joka on ihan sylivauva jo nyt vaikka onkin kesytysvaiheessa.

Nella on siis syntynyt 10.1.2013 eli kyseessä on vasta vajaa kaks kuukautinen pikkunen, jolla on turkissa kolmea eri väriä ruskeesta beigeen ja tassut on söpösti eriparit joka kiinnitti meiän huomion erityisesti. Vasemmanpuolen tassut on vaaleat ja oikeanpuolet tassut on tummat! ♥

Tervetuloa meiän marsuperheeseen pikkunen. :)

Ps. Kaikista tärkeintä on se, että Nanna on ihan lovessa tohon. Se on ihan erilainen kun eilen tähän aikaan. Se ei oo kertaakaan menny makoileen häkkiin, vaan se vetää possujunaa pikkuruisen kanssa ja makoilee vierekkäin. Aivan ihanaa!

7 kommenttia :

 1. VOI KUN SE ON PIENI VERRATTUNA NANNAAN! :DD tosi kivaa että teillä taas palaa arki normaalimmaksi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui miten nopeesti tuli kommentti ensinnäkin! :D Mutta joo, on kyllä. Eilenkin pikkusen sylissä olon jälkeen nostin Nannan mun syliin niin mietin että jessus kun prinsessa on iso. <3 Tietenkin hyvällä tavalla, koska Nanna on marsun ihannekoossa.

   Poista
 2. suloinen pieni! :) hyvän nimen keksitte. rimmaa hyvin muttei liikaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se on kyllä niin sopiva tolle :D Se on niin nallemainen silmiensä takia, niin siitä tuli sitten Nella!

   Poista
 3. en kestä XD söpöi<3

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.