lauantai 24. toukokuuta 2014

BALLERINOJEN VALLANKUMOUSKesällä on ihan ehdottoman tärkeetä olla mukavat, helpot ja kivan väriset ballerinat tai tennarit ja senpä takia päätin ottaa itteeni kunnolla niskavilloista kiinni ja piheydestä huolimatta oon muutamien päivien sisällä ostanut viidet uudet kengät eikä kyllä kaduta. Mulle kun näiden kenkien ja vaatteiden ostaminen on sellanen viikkotolkulla miettimisaikaa vaativa prosessi niin nyt oli vaan ihan pakko laittaa rahaa kenkiin koska en ala kulkemaan koko kesää puhkikuluneilla tennareilla joiden läpi tuntuu jokainen pikkukivi. Te tiedätte sen tunteen ja kukaan ei pidä siitä. Voisi myös olla apuna tuohon ongelmaan se, että oikeesti ostaisi vähän laadukkaampia kenkiä.

Olisipa muidenkin vuodenaikojen kenkäostokset näin helppoja kuin ballerinoiden ja tennareiden koska mulla ainakin on niin, että ei tarvitse kun oman kokoset kengät ottaa hyllystä niin tietää, että ne istuu täydellisesti. Muissa kengissä on aina ihme härpäkkeitä ja pitkää vartta eikä se olekkaan niin yksinkertanen juttu. Tekonahkaiset ballerinat on mulla vaan sellainen juttu, että en ikipäivänä laittaisi niitä paljaaseen jalkaan kun taas kangasballerinoita käytän vaan niin. Jokatapauksessa ballerinat on ihan kesän pelastus ja en tiedä yhtäkään kesää jolloin mulla ei olisi ballerinoja vaikka mitään jalan sydänystäviä ne ei niin "terveydellisesti" ole mutta hei c'mon, kesällä ei pidä mennä terveyskengissä. Kesällä pitää nauttia kaikista osa-alueista ja ballerinat sekä tennarit on yksi niistä. :)


Mitä kesäkenkiä te tykkäätte käyttää?
Ps. Kuvan kengät on ostettu Andiamosta, H&M:stä ja Citymarketista.

2 kommenttia :

  1. Heh, mulla taitaa olla täysin samat kengät kuin tuossa nuo molemmat mustat! Täytyy sanoa, että kun koko viime kesän käytin niitä ja nyt olen tänä vuonna käyttänyt, niin ovat hyvin palvelleet, vaikkakin alkaa näkyä jo ajan tuoma kuluma. Aivan lemppari kenkiä siis! (Niin lemppari kengät ne tennarit ovat olleet, ettei toisessa kengässä enää ole tuota sisäkangasta ja pohja on aivan riekaleina.. Olisi varmaan aika ostaa jo uudet?) Ballerinat ja tennarit kyllä on niin must kesäisin. Ehkä otan sinusta hieman mallia ja käytän muutaman kympin muutamaan pariin kenkiä..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onpa hyvä jos noi kestää edes yhden kesän tai jopa toisen. Mahtavuutta koska jalkaan tuntuu ainakin mukavilta. :) Ja ota ihmeessä mallia koska ei se oo iso raha laittaa kesäkenkiin. Kesä on niin lyhyt aika täällä Suomessa, että saa vähän irrotella pihitki!

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.