sunnuntai 11. toukokuuta 2014

JÄÄKAAPIN EHOSTUS


Sateinen päivä ollut tänään ja en kyllä missään nimessä lähtis ulos turhan takia jotenka päätin käyttää aikaani hyväksi ja tehdä jotain kodin eteen. Oon laittanut kaikista eniten kodissa keittiötä mieleiseksi tällä hetkellä koska siellä tulee vietettyä aika paljon aikaa päivästä jos ei lasketa sohvaa. Olohuoneesta kun näkee suoraan avonaiseen pikkukeittiööni niin tänään lähes tyhjää jääkaapin ovea tuijotellessa päätin, että nyt on jotain tehtävä kyseiselle kapistukselle. Raivaisin tieni vaatehuoneen pohjalle ja kaivoin käyttämättömät sisustustarrat joita en seinälle halua laittaa. Parissa sekunnissa päätin, että nehän sopii täydellisesti jääkaapin oveen kun vähän sommittelee ja leikkailee tekstejä. Muutamat valokuvat ja jääkaappirunouttakin on päässyt koristamaan jääkaappia mutta omasta mielestä eniten nää tekstitarrat tekee hauskan näköiseksi muuten niin tylsän jääkaapin oven. Jotain se vielä ehkä vaatisi mutta kun saan viimeisetkin jääkaappirunousmagneetit iskettyä isoksi sydämeksi niin ehkä se sitten miellyttää enemmän mun silmää. Kuka muu harrastaa jääkaapin ehostusta?

Sisustan kaikkea pientä kokoajan täällä ja multa alkaa loppumaan ideat ja tarvikkeet. Pitäisi tilata netistä jostain ihanista sisustuskaupoista vaikka mitä pientä ja suloista mutta valinnanvaikeus on niin suuri, että kärsin vaan täällä kun jotain haluaisi tehdä mutta mitään en saa tehtyä. Pari huonekaluakin olisi tervetulleita, että saisin edes sisustusesineitä esille. Damn woman, on taas rankkaa. Hiljaa hyvä tulee ja kärsimätön kärsii.

Mitäs pidätte mun päheestä jääkaapista?

4 kommenttia :

 1. Siis niin ihanan näkönen! Harmi että mulla on vaan semmonen minijääkaappi ja seki lattialla niin että joudun kumartumaan sinne.. ainoaksi koristeeksi onki sen takia ryhmäliikunta aikataulu : D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kato on se aikataulukin edes jotain. ;) Voihan siihen minijääkaappinkin jotain laittaa! Ite en kyllä pärjäis ees niin pienellä jääkaapilla, että isot rispektit jo siitäkin, haha!

   Poista
 2. On aika makee jääkaappi :) Itekin oon miettiny miten vois laittaa jääkaapin kivan näköseks, ku tympii katella iänikuisia magneetteja aina :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivoja magneetteja kantsii sit käydä ostaa. ;) Jääkaappirunous on kyllä itelle tosi mieleinen! Siitä voi tehä just vaikka jättikuvion tai sitten lauseita. Piristää kyllä lookkia. Kantsii ostaa niitä jos yhtään lämpee ajatukselle.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.