perjantai 30. toukokuuta 2014

KUUKAUDEN PARAS PÄIVÄ


Dollarit, eurot ja punnat silmissä tänään aamusella tarkistin mun verkkopankkia ihan vaan siinä uskossa, että huomenna tulee palkka ja suunnittelin, että millainen budjetti mulla on tämän päivän ostosreissua varten. Tajusinpahan sitten lähes heti, että tänäänhän palkat tulee tilille koska huomenna on viikonloppu. Pari tuntia tilin tarkastamisesta oon neljännesosan köyhempi mitä ennen ostosreissua. No mitäs pienistä... eiku!

Piheydestä ja säästeliäisyydestä huolimatta mä ostin tänään alle 30 sekunnin harkinta-ajalla Guessin korvakorut itselleni vaikka koko ostosreissun tarkoituksena oli käydä ostamassa lahjat veljelle ja siskolleni, jotka pääsevät erittäin ihaltavasti jopa päiväkodista eskariin tai ekalta tokalle luokalle. Lahjoja kun haluan aina ostaa kun on siihen mahdollisuus niin pitihän se tänäänkin verenmaku suussa lähteä keskustaan etsimään edes jotain mukavaa annettavaa. Lopputuloksena on muutama koru, valtavat karkkisäkit ja kirjekuoret joihin laitan säälittävästi parikymppiä kummallekkin. Mielikuvitus taisi loppua kesken.

En usko että kovin moni ostelee eskariin pääsyn vuoksi tai peruskoulusta luokalta toiselle siirtymisen vuoksi mitään lahjoja mutta tämä on yksi niistä mun heikkouksista. Rakastan ostaa ihmisille kaikkia lahjoja jos mulla on siihen vaan mahdollisuus. Nimipäivistä joululahjoihin kyllä kaikki lähtee lapasesta, joten onneksi mä hyvin harvoin muistan ajoissa kenenkään merkkipäiviä. Harvemmin itselleni mitään ostelen mutta kyllä sitä nyt muille voi ostella ihan liikaa. Tätä asiaa en kyllä ihan käsitä itsessäni mutta onneks nyt kaikkee ei pidäkkään käsittää. Piheys on hyvä silloin kun se ei kohdistu muihin ihmisiin.

Tekeekö kukaan muu näin?

4 kommenttia :

 1. Mulla on sama ongelma :D Varsinkin nyt ku on ollu paljo normia enemmän rahaa niin menny kyllä ihan lapasesta... Poikaystävälle ostin synttärilahjaksi uuden tietokoneen näytön ja järkkärin. Ja viimejoulu oli kyllä kans semmosta ostelua että :D Sit kun oon töissä joskus niin menee varmaan paljo enemmän överiksi jos oikeesti on varaa ostella lahjoja!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sähän oot ihan superkivojen lahjojen ostaja! Kyllä kelpais saada lahjakskin järkkäri, vau. :) Joo töissä kun käy niin menee hetki, että osaa sitten rauhottua rahankäytön kanssa.. haha!

   Poista
  2. Joo heti ku saa enemmän rahaa niin tullu tuhlattua jostain syystä enemmän muihin ku itteeni... :D

   Poista
  3. Kuulostaa hyvin tutulta.. :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.