tiistai 3. kesäkuuta 2014

MÖKILLÄ VIIMEINKIN


Kesällä ei mikään voita mökkeilyä ja voi että miten ihana oli taas päästä maaseudun rauhaan kaupungin hälinästä. Viimeistään silloin kun kaksikymmentä kilometriä ennen mökkipihaa tulee kyltti "yleinen tie päättyy" ja tajuaa, että hetki hetkeltä kaikki arkiasiat jää taakse edes hetkeksi. Eilen me tänne saavuttiin ja tarkoituksena on nyt ainakin olla vielä toinen yö eli ei mitenkään pitkä mökkeilyreissu ole mutta sitäkin rentouttavampi. Eilen kun oli todella hyvät ilmat ja helteitäkin päästiin todistamaan niin veneiltiin ympäri mökkijärveä parisen tuntia, oltiin agressiivisten lokkien hyökkäyksien kohteena, saatiin vähän väriä pintaan ja nautittiin mansikoita eikä tämäkään päivä yhtään sen huonompi ole ollut vaikka helteitä ei ole ollut kyllä lähimaillakaan. Suunnattiin tänään Tuuriin päiväksi pyörimään sekä ajelemaan vähän Ähtärin maaseutua ympäri pieni roadtrip mielessä. Tuuri kuuluu Keski-Suomessa mökkeilevien tapoihin ja se on varma! Eiköstä?

Viimeisten kolmen päivän aikana on siis tapahtunut kaikkea mukavaa ja varmaan huomenna sitten kotiin päästyä kirjoitan teille paremmin mitä on tullut tehtyä mutta nyt en aio alkaa satuilemaan tämän enempään koska puhelimen netti ei ole mitenkään megalomaalisen nopea tällä läppärillä.

Nyt grillailemaan ja nauttimaan viimeisestä illasta maailman parhaimmassa paikassa. Huomenna palailen samojen asioiden ääreen!
... sekä vastailen tulleisiin kommentteihin.

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.