maanantai 9. kesäkuuta 2014

ILMETTÄ OLOHUONEELLEPari kuukautta meni tämän odottamisessa ja nyt mulla on nämä Ikean kaksi 190cm pitkää valkoista unelmahyllyä mun olohuoneen seinällä. Tyytyväisyys on kyllä ihan todella suuri koska seinä näyttää juuri nyt siltä mitä hainkin takaa. Roimasti enemmän olohuone sai nyt mun mielestä luonnetta ja kodikkuuta vaikka todella skandinaavista sisustusta täällä toteutankin niin siitä huolimatta tuoreet kukkaset ulkoa ja muutama silmää miellyttävää valokuvaa hyllyllä tuo paljon enemmän lämpöä näinkin kylmän sävyiseen ja selkeälinjaiseen sisustukseen mikä täälllä vallitsee.

Pienin mutta erittäin varmoin askelin saavutaan mun unelmien ensiasunnon sisustusta. Muutamat itselle merkittävät huonekalut puuttuu sisustuksen osalta mutta ne on niin pieniä seikkoja juuri nyt tämän hyllyistä johtuvan tyytyväisyyden rinnalla. Nyt alkaa mun olohuone näyttää edes osittain kokonaiselta eikä vaan huoneelta johon on heitetty telkkari ja sohva tekemään kodin tuntua. Saa nähdä mitä ihania kaikkia tapoja kokeilen hyllyjen sisustamisella mutta nyt mennää tällä tyylillä edes hetken aikaa ennen kuin keksin jotain parempaa. Muutamat isot valokuvat/tekstikuvat on vielä teetettävä ja pikkuruisia sisustuselementtejä hankittava väliaikaisten tilalle mutta mihin sitä tässä kiire on. Suunta kun on oikea niin voi mielikin vähän rauhottua.

Alkaako näyttämään hyvältä?
 Mä ainakin taidan rakastaa tätä! 

10 kommenttia :

 1. Omg sulla on aivan upea koti! :) Niin mun tyylinen että voisin muuttaa tohon tältä seisomalta :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, kaunis kiitos! Kyllä Jonnat tykkää hyvistä jutuista. ;)

   Poista
 2. Ai että!! Tosi kaunista :) Inspiroiva postaus.. Taidankin selailla muutamia kauppoja seuraavaks *__*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon! Tosi kiva, että inspiroi koska sehän ois ihan mahtavaa jos joku muukin sais innostusta mun sisustuksesta vaikka vielä ei ole paljoa näytettävää ja moni asia on kesken. :)

   Poista
 3. Wau siis mikä asunto! :) ihana! ♥

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.