sunnuntai 13. heinäkuuta 2014

KOLKOSTA KODIKKAAKSIMakuuhuoneen sisustusoperaatio lähti käyntiin tänään. Löysin vihdoinkin pitkän etsinnän jälkeen kelpuutettavan päiväpeiton sängylleni Kodin ykkösestä. Päiväpeitto oli viimeinen avaamaton paketti hyllyllä ja vieressä näytti olevan mustaa ja vähän kellertävän beigeäkin versiota mutta tämä harmaa kyllä vei voiton kummastakin ihan helposti. Normaalihinta päiväpeitolla oli 130 euroa muistaakseni mutta sain sen reilulla 90 eurolla alennuksien takia. Ei huono hinta noinkin miellyttävästä päiväpeitosta ja vielä oli täysin oikeessa koossakin eli 270x270cm. Mun jenkkiin kun on ollut ihan mahdottoman vaikeeta löytää päiväpeittoja.

Alkaa makuuhuone näyttämään nyt hieman enemmän mun tyyliseltä eikä vaan joltain keskeneräseltä laatikolta missä käyn nukkumassa ja laittaudun. Tarkat visiot on makuuhuoneen laittamisen suhteen mutta tarjonta tuntuu aina tyssäävän kaupoissa niihin keskivertojuttuihin mitä en halua kuitenkaan hankkia vaikka ne on ihan kivoja. Haluisin väliaikaiselle yöpöydälle jonkun massiivisen ison pöytälampun ja jotain taulujakin olisi kiva laittaa seinälle kerran tapetteja en ole vielä laittamassa hetkeen kun laiskottaa suurempien remonttien teko juuri tällä hetkellä kun asunnon maalaamisessakin meni mielenterveys.

Seuraavaksi on löydettävä täydellisiä koristetyynyjä sängylle, että ei tarvitse lainata sohvalta kuvaamisia varten koristetyynyjä tai mitään muutakaan. Pienet tilpehööritavarat täällä asunnossa vaihtaa paikkaansa lähes viikottain ja tuo ihana rannekello tyylinen kellokin seikkailee ties missä vähän väliä. Saa nähdä jos se nyt hetken aikaa olisi yöpöydällä ennen kuin löydän jonkun yhtä ihanan kellon makuuhuoneeseen. Sisustaminen on kyllä ikuisuusprojekti ja en laita pahitteeksi. Nautin valtavasti aina kun alkaa palaset kolahtelemaan paikoilleen ja huoneet alkaa näyttämään edes hitusen siltä mitä mielessäni unelmoin.

Kolkkoa on vielä mutta enemmän kodikkaampaa kolkoutta. Eikö?
Ps. Kuvissa päiväpeiton värisävy vähän vääristyy. Ei ole noin siniseen taittuva. :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.