sunnuntai 20. heinäkuuta 2014

PUUTETILA IDEAVARASTOSSASisustuspainotteista asiaa taas tiedossa. Aika keskeinen asia tämä kodin sisustaminen nyt mun elämässä, että varmaan aika pitkälti se on syynä miksi lähes jokainen tai vähintään joka toinen postaus käsittelee sisustamista tai mun kotia. Onneksi sisustaminen kiinnostaa kuitenkin aina kaikkia jossain määrin, eikö vaan?

Mulla on ollut tänä viikonloppuna pohdinnan alla suuresti makuuhuone ja erityisesti tämä yksi kulma huoneesta mihin tänään aamuneljältä tehtyjen mittauksien perusteella päätin sänkyni asettaa näin päin. Uskoisin, että sängyn pitkäaikainen paikka on nyt tässä koska se sopii erittäin hyvin tähän kohtaan huonetta kun iso makuuhuone kyseessä niin tuntuu, että ei mene neliöt hukkaan kun asettaa ison sängyn seinän viereen.

Tässä kyseisessä kulmassa on se erityistä plussaa, että ei ole ikkunoita. Pidän ikkunattomuudesta juuri tässä kulmassa koska nyt mulla on oiva mahdollisuus tehdä seinälle mahdollisesti jotain näyttävääkin. Haasteita tuottaa kylläkin juuri se, että se on kulma eikä täysin suora seinä. Sen vuoksi olisi tärkeetä ajatella jotain toimivaa ja ehkä jopa helposti muunneltavaa. Mahdollisia ideoita voisi olla samanlainen tuplahylly niinkuin olohuoneessa sohvan päällä on tai valokuvakehyksistä tehty kollaasiseinä. Mahdollisuuksia on monia mutta ideat taitavat loppua nyt kesken itsellä. 

Onko teillä siis mitään ideoita omieni lisäksi mitä voisin tehdä kyseiselle seinälle mikä on sängyn päädyssä koska siihen tykkäisin jotain laittaa vai onko parempi noin "puhtaana" koska sekin kyllä antaa tilavuuden tunnetta entistä enemmän huoneeseen. Mielipiteet on erittäin tervetulleita. 

Esittäkää kaikkia mahdollisia ideoita!
Ps. Huomenna hakemaan Ikeasta Bestå-säilytysjärjestelmän kaapistoja..

10 kommenttia :

 1. oisko joku sisustustarra kiva? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sellanen voiskin olla oikeesti aika kiva. Löytäis vaan tarpeeks näyttävän niin sopis varmasti tosi kivasti! :)

   Poista
  2. Mä tykkäisin maailmankarttatarrasta, mut meil ei oo sopivaa seinää siihen ;(

   Poista
  3. Maailmankarttatarra oli mullakin olohuoneen seinällä hetken aikaa mutta en halunnut pitää sitä koska se oli ensinnäkin tehty väärin. Maat oli niin sanotusti väärinpäin siinä niin vähän ärsytti pitää sitä. :D

   Ei siis ole seinätilaa vai seinämateriaalin takia ei voi laittaa teillä?

   Poista
  4. aajoo.. pitäis kyl löytää semmoi missä on mittasuhteet oikein :D joskus ku kattoo jtn karttoja ni esim.pohjoismaat on ihan luonnottoman isoja verrattuna muuhun eurooppaan :DD

   Ei oo seinätilaa :S

   Poista
  5. Joo kyllä! Tiedä taas mitkä peräkylänjenkit niitä karttoja suunnitelee kun maatuntemus on niin huonoa. No ei vaan. ;)

   Poista
 2. Uunisieppari? :3 jakaa mielipiteet aikalailla kahtia, mutta mä tykkään! Omatekemä kollaasitaulu tms. vois myös näyttää hyvältä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä en oikeen oo sellanen unisiepparityyppi jos niin voi sanoo. Varmaan sopis jos "uskoisin" siihen, you know. :)

   Kollaasitaulu vois kyllä olla jees. Löytäis vaan täydellisesti yhteen sopivat kuvat!

   Poista
 3. Jonkinlainen postikorttikollaasi? :) Sellaisenaan tai suureen kehykseen aseteltuna kauniita kortteja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa hauskalta idealta! Täytyy vähän googletella niin sais inspistä ehkäpä juuri tuommoisesta. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.