maanantai 7. heinäkuuta 2014

MAINIO MAANANTAI

Kollaasia pukkaa! Helppo ja näppärä tapa näyttää edes pientä kuvamateriaalia mun todella tapahtumarikkaasta arjesta. Pidän siitä, että puhelimella saa nopeesti otettua kuvan talteen kun järkkärin kanssa joutuisin säätään valotuksien ja muiden hienosäätöjen kanssa ja se ei nyt tällä hetkellä ihan valtavasti nappaa. Tyydytään siis näihin puhelinkuviin nyt jonkun aikaa mutta ei kyllä oteta tavaksi. Yritän ryhdistäytyä!

On taas hämmentävän hienoa miten olen pystyssä ja silmät auki vielä tähän aikaan illasta. Herätyskello kun pamahti soimaan kello neljän jälkeen aamulla ja sieltä asti oon ollut liikenteessä ja kotiuduin vasta vajaa tunti sitten kaverini luota pitkän päivän päätteeksi. Lyhyen työpäivän jälkeen kun aina haluaa jotain tekemistä niin tänään suuntasin kaverin kanssa läheiselle uimarannalle hengailemaan ja myöhemmin keskustaan syömään sekä vähän kierteleen kauppoja. Oikein mukava maanantai ja eipä se vajaa kuuden tunnin työpäivä voi koskaan olla negatiivinen startti viikolle. Perjantainakin sama vuoro. Kylläpä nyt vuorot hellii mua.. ♥ 

Helpotuksen fiiliksiä lisää myös tieto siitä, että voisin pitää vielä viikon lisäkesäloman muutaman viikon päästä jos vaan kiinnostusta sekä halua löytyy ja arvatkaan vaan löytyykö! Olisi niin mukavaa vielä yhden viikon verran vaan nauttia kesästä ilman aikaisia herätyksiä ja vastuuta pienistä ihmisistä. Risteilyreissu varmaankin edessä jos ei muuta keksi mutta pääasia on se, että saa vielä vapaa-aikaa ihan itselle koska taas on pitkä syksy ja talvi edessä.

Palanutta rintaa nyt rasvaamaan ja jäätelöä syömään. Ihanaa iltaa!

6 kommenttia :

 1. MMM mansikoita *_* en oo vielä syönyt _yhtään_ mansikkaa o.O miten tämä voi olla mahdollista?? :DD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hui! Äkkiä ostamaan mansikoita. Ihan parasta ♥

   Poista
 2. Teen blogiini esittelyä lemppariblogeistani, jossa olisi tarkoitus käyttää blogissasi olevia kuvia, onko okei? ::)
  Esittely ja oma mielipide ilmestyy tänne http://lihavapupu.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toki käy! Eli käytä ihmeessä vaan. :) Käyn kurkkailemassa sitten!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.