lauantai 15. marraskuuta 2014

KESTOTÄRINÄ

joulukuusi
Joulukuusi ostettu! Edullinen, oikean korkuinen ja täydellisen mallinen. Kyseessä on tämä kuusi, jota oon vakavasti harkinnut pidemmän aikaa ja nyt kun näin sen vihdoin luonnossa niin ei minuuttia kauempaa mennyt kun kannoin kuusen kärryihin. Oon erityisen tyytyväinen myös siihen, että en antautunut trendien uhriksi ja ostanut valkoista joulukuusta vaikka sekin oli vaihtoehtona. Oon monissa asioissa vahvasti perinteiden ylläpitäjä ja sen ootte varmasti huomanneet blogin kautta, jos oot seurannut pidempään juttujani. Pidän uudistuksista ja trendeistä mutta mitä perinteisiin tulee niin en hevillä mieltäni muuta. Valkoinen joulukuusi on vastoin perinnettä. Joulukuusen pitää olla vihreä ja vielä mieluiten aito kuusi metsästä kannettuna. Mielelläni kuitenkin tyydyn muutaman vuoden ajan kestokuuseen koska kolmanteen kerrokseen aidon kuusen kantaminen olisi aika sotkuista puuhaa ja onhan tämä kaunis kestokuusi, täydellinen tehdastuote.

Viime joulun jälkeen oli aikamoiset alennusmyynnit joulukoristeissa ja silloin ostin isot määrät joulukuuseenkin koristeita tämän vuoden varalle kun tiesin viettäväni seuraavan joulun omassa kodissani. Ostin siitäkin huolimatta lisää joulukuusenkoristeita tämän päiväisellä kuusen ostoreissulla koska mun ongelma on jossain asioissa kohtuuteen lopettaminen. Oon katkeroitunut jollain tasolla lapsuuden vuoksi jolloin meillä oli omasta mielestäni hyvin niukasti joulupalloja kuuseen. Tänä jouluna peitteilen koko joulukuusen joulupaloilla enkä välitä siitä mikä olisi kohtuullista. Kapinallinen joulukuusen koristelija.

Reilusti yli kuukausi aikaa jouluaattoon enkä vain osaa hillitä omaa intoiluani. Olisin jo tänä iltana tahtonut koristella joulukuusen mutta sitten järki tuli tahdon edelle. Tahtotiloja alkaa olemaan siinä määrin liikaa, että taitaa mennä tämä pari viikkoa kivikkoisesti kun pitää odotella joulukuun ensimmäistä päivää. Marraskuussa onneksi on suotavaa aloittaa joulukorttien askartelu, joten edes jotain  millä pääsee purkamaan tätä lapsenomaista kestotärinää.

Minkälaisia joulukuusia te suositte omassa kodissanne?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.