sunnuntai 30. marraskuuta 2014

HIEMAN JÄNNITTÄÄ

joulukalenterin aika

Huomenna alkaa ensimmäinen joulukalenteri tämän blogin eli koko blogihistoriani aikana. Jännittää ja kyllä totta puhuen myös hieman stressaa koska tarpeeksi ajoissa aloitettu suunnittelu ja intoilu ei kauheesti tuottanut tulosta. Aika pitkälti siis toteutan nämä luukut päivää tai kahta ennen julkaisua, joten ainakin on ajankohtaisia ja sydänverta itkien tehtyjä. Paljon on ihania juttuja tiedossa joista oon niin innoissani, että tekisi mieli jo kertoa teille ne kaikki mutta aion reenata tätä puutteellista taitoani ja pyrin pitämään suuni supussa. Luvassa on askartelua, itsetehtyjä joululahjoja ja leivontaa. Tämä kalenteri ei  siis tule sisältämään mitään linkattuja Youtuben videoita tai päivän horoskooppia. Tämä kalenteri on itselleni nyt todella iso urakka ja toivon, että siellä on ihmisiä, jotka tästä ovat kiinnostuneet koska nyt pyrin ylittämään omatkin odotukseni sekä viemään perfektionistisen luonteeni äärirajoille. 24 päivää, 24 luukkua eli vähintään 24 postausta.

Julkaisen joka päivä uuden luukun puolen päivän aikoihin tai ihan aamusta.

Oletteko te kiinnostuneita blogien joulukalentereista?

10 kommenttia :

 1. Itsekkin innostuin tekemään joulukalenterin blogiin parin mukavan asian suhteen kun sain mahdollisuuden :) Kiitos avusta silloin elokuussa kun kysyin koulun suhteen apua. Jos sinua kiinnostaa vain niin mene ihmeessä seuraamaan blogiani, siellä on tulevaisuudessa postauksia koulunkäynnistä ja mietteitä hoitoalalta.:)

  Odotan innolla joulukalenteriasi ! (:

  t. Hertta / http://herttahelmii.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukava kuulla, että säkin teet joulukalenterin! Täytyy siis alkaa tarkkailemaan sun blogia.. :)

   Oliko pienestä infoavustani mitään hyötyä muuten?

   Poista
 2. Suoraansanottuna oon kyllä aina skipannu kaikkien blogien joulukalenterit, mutta nyt täytyy pitää silmät ja korvat auki! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti ei tuu mun kalenterin kanssa halua skipata koko hommaa! ;)

   Poista
 3. Täällä kans odotellaan innolla sun joulukalenteria :)

  VastaaPoista
 4. Jee kiva juttu! Tykkään kovasti joulukalentereista, mietin myös että josko tänä vuonna oma mutta en sitten jaksanut alkaa miettimään. :D Pitäis ajoissa aloittaa et saa valmista. Mutta onneksi on muiden kalenterit!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onhan tässä varmasti kamala homma kun nyt jo stressaan eikä vasta ole avattu kun ensimmäinen luukku. Ihana kuitenkin saada puuhaa ja vielä sellaista mistä nauttii vaikka kuinka veisi aikaa. Toivottavasti tästä tulee niin kiva kun on mielessä suunnitellu. :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.