maanantai 1. joulukuuta 2014

LUUKKU 1: JOULUKORTIT

joulukortitesittelyssä

Joulukalenterin ensimmäisestä luukusta avautuu tämän vuoden joulukorttien esittely. Tämä oli ihan ihka ensimmäinen vuosi kun tein kaikki joulukortit itse alusta loppuun. Kortit ovat samantyylisiä jokainen ja pidin kovasti tästä linjasta, jota lähdin hakemaankin. Punaiset, vihreät ja kohokuvakortit ei ole omaan makuuni, joten ajattelin toteuttaa oman tyylisiä ja lopulta lähdettiin hyvin neutraalille linjalle mitä osasin odottaa. Käytin apunani Pinterestiä josta sain idean tehdä tuon porokortin ja vapaalla kädellä piirsinkin aika samantyylisen poron mitä vastaan tuli. Korttien ulkokannet jätin myös tekstittömiksi ja se jollain tavalla parempikin niin.

teksti

Helmiäiskorttipohjia (Sinelli)
♥ Hopeaa pahvia
Hopeatussia (Sinelli)
Ohutkärkistä mustaa tussia (Sinelli)
Timanttitarroja (Sinelli)
♥ Tähtitarroja (Tokmanni)
Ääriviivatarroja (Tokmanni, Sinelli)
Lasikivihiekkaa
Paljettihilettä (Minimani)
Sakset
Liimaa

Aiotko lähettää tänä jouluna itsetehdyt joulukortit?

6 kommenttia :

 1. Niin ihania. :3 En tiedä teenkö tänä vuonna kortteja, en ole oikeastaan ikinä tehnyt. Mieluummin olen aina panostanut lahjoihin, mutta olishan se oikeastaan tosi kiva lähettää vähän kaikille tutuille ja sukulaisille kortteja. ^^ Itse en ikinä saa, meille kotiin kyllä tuli iso kasa ja äiti lähetti myös ison kasan. Mulle erikseen ei ole tullut kun muutin kotoa, mutta empä oo itekään ikinä lähetellyt kortteja tässä kolmen vuoden aikana kun olen yksin asunut. :D Ei todellakaan kiinnosta ostaa mitään valmiita kortteja, jos lähetän niin ehdottomasti haluan askarrella itse. Tässä kyllä tulee kiire jos meinaa alkaa lähetteleen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse ajattelin tänä joulua repästä ja tehdä kortit ja pääosan lahjoista itse. DIY-joulu!

   Valmiskortit on niin, äh tylsiä. Mieluummin oon lähettämättä kun lähetän tusinakortin koska tiedän jo omasta kokemuksesta, että ne vaan luetaan läpi ja laitetaan esille hetkeksi ilman sen kummempaa ihailua. Itsetehdyssä on jotain "arvokkuutta" kun sen eteen on oikeesti tehtykkin jotain.

   Poista
 2. Todellä nättejä joulukortteja! :) Itse en aio tänä vuonna tehdä kortteja itse, koska olen ainoastaan yhtenä vuonna onnistunut tekemään sellaset kortit, joista pidin, mutta muuten mennyt niin säälittäviksi ne kortit että tänä vuonna ei jaksa yrittää :D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos! Ajattelin kyllä itsekkin luovuttamista kun ensimmäisen kuuden tunnin aikana oli enemmän mokakortteja kuin niitä onnistuneita. Sain kuitenkin tehtyä parikymmentä siedettävääkin! :)

   Poista
 3. Todella kauniita kortteja ! :) Ens vuonna yritän itse tehdä jotain, niissä on enemmä tunnelmaa (:

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.