lauantai 13. joulukuuta 2014

LUUKKU 13: MATERIAAN TURVAUDUTTU

lahjapaketointia
Hups!  Olihan se pakko vähän lähteä materialinjalle näiden lahjojen suhteen vaikka tavoite oli DIY-joulu. Uskoisin sen olevan varmaan helpompi toteuttaa täysin sellaisia joululahjoja jos suku olisi täynnä vanhuksia ja kestävän kehityksen puolestapuhujia. Päästän itseäni hitusen helpommalla kun turvaudun niihin leluihin ja viinipulloihin kaiken sen näpertämisenkin lisäksi. Onhan niitä kauniita viinipulloja ja legoja aivan ihana ostaakin eikä niihin suurta rahaa mene kun pitää itsensä aisoissa. Lahjaostokset on siis näin pehmeästi sanottuna aloitettu. Pikkusisaruksille lelukaupoista löytyi mukavat lelut, äitipuolelle jotain pinnallista hömppää, isälle suosikkiviskiä ja isovanhemmille punaviiniä, jonka koin taustatutkimuksieni perusteella hyväksi vaihtoehdoksi. Sellofaanifriikin unelma on kun voi kaikki vuorata sellofaanilla, joten voi olla ettei viinipullojen ostaminen tähän vielä päättynyt saati lasipurkkilahjojen teko.

Turhautumista oli tänään kuitenkin kaiken mukavankin ohella ilmassa kun en löytänyt mistään sopivia lahjapapereita ja lievästi jo hermostuksissani nappasin mukaani kahta erilaista paperia, jotka olivat ihan siedettäviä mutta kun niiden kanssa on nyt näperrellyt niin taidankin tykätä niistä paljon. Miksei mistään löydä sopivia lahjapapereita kuten mattavalkoisia tai punavalkoraidallisia? Miksi mä edes välitän? Lahjapaperit on viimesimpänä lahjansaajilla mielessä. Lahjapaperi vain revitään tuhanteen osaan avatessa lahjaa eikä sitä ihastella niin paljoa, että sen perässä juokseminen olisi sen arvoista. Turhamainen taidan taas olla.

Pientä ensimmäisten lahjojen paketointia on siis ollut tällä illalla touhun alla eikä joulufiilis voisi olla tästä tämän korkeampi. Tämän kirjoituksen jälkeen pitäisi tarttua tuumasta toimeen ja alkaa tekemään yksiä hauskoja juttuja mitkä mahdollisesti ilmestyvät huomenna tänne jos vain kaikki onnistuu julkaisukelpoisesti.

Onko joululahjat jo hankittu vai harkitusti viimehetkillä ostettava?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.