sunnuntai 21. joulukuuta 2014

LUUKKU 21: JOULUISTA KOTIA

jouluista kotia jouluista kotia

Voitteko uskoa, että on enää kolme yötä jouluaattoon?! Miten mäkin oon niin yllättynyt tästä vaikka aloitin joulun jo reippaasti marraskuun puolella. Kuusikin pönöttänyt jo yli kuukauden paikallaan, valot päällä kertaakaan niitä pois päältä laittamatta. Terveisiä vaan paloturvallisuuden puolestapuhujille.

Ajattelin tähän luukkuun laittaa hieman kuvia mun jouluisesta kodista, joka ei kuitenkaan ole kovin jouluinen. Muutama päivä sitten puhuinkin siitä, että voisin jotain kunnon kotikuvia laittaa tänne mutta päädyin kuitenkin eriävään mielipiteeseen itseni kanssa kun tuijottelin mun valtavaa pyykkimerta, joka koostuu mun kaikista vaatteista. Päätin ahkerana sitten repästä lipastot ja kaapit tyhjäksi vaatteista makuuhuoneen lattialle ja pestä kaikki, ne puhtaatkin. Älkää kysykö mikä järjenhiven tässä on taas mukana mutta onpahan aloitettu ja loppuun asti tehtävä. Se on varmaan ihan pätevä syy miksi kunnollista kotikuvapostausta ei ole tällä hetkellä tulossa. Joulun jälkeen se voisi olla ihan mukava tehdä kun saa muutenkin kokonaisuudessa kodin "luonnolliseen tilaan".

Ihaillen katselen muissa blogeissa upeita jouluisia kotikuvia ja itsellä jouluntuntua antaa kuusi ja pari joulukoristetta. Tarviiko sitä edes enempää? Pääasia on, että tuntuu jouluiselta.. ei sen aina tarvitse näyttää siltä. Kaiken rahan ja ajan olen säästänyt joululahjoihin ja jouluruokahankintoja varten. Tässä enää ole mitään järkeä lähteä ostamaan jouluisia sisustuskoristeita. Joulua rakastan mutta pitää se tolkku pitää. Joulu on kerran vuodessa ja sen mukaan mennään. Koristeita kertyy vuosien varrella ja kerran tämä on ensimmäinen joulu omillaan niin voi koti vähän näyttää kolkolta. Eiköstä vain?

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.