keskiviikko 31. joulukuuta 2014

MIETTEITÄ TÄSTÄ JA TULEVASTA

2014

Vuosi 2014 alkaa olemaan paketissa tunnin sisään. Vuoteen on mahtunut jonkun verran elämän hienoimpia hetkiä, liiakseenkin arkea ja työntekoa sekä uusia haaveita tulevaa varten. Tämä vuosi ei ollut läheskään tapahtumarikkain tai onnistunein, ei yksi parhaista tai ikimuistoisin vaikka elämä sai ihan uuden suunnan maaliskuussa kun ostin oman kodin. Onneksi edes se tapahtui koska muuten ei oikein mitään jäisi käteen pieniä asioita lukuunottamatta vaikka eihän uuteen työpaikkaan pääseminenkään mikään toissijainen asia ole tai se, että on pärjännyt yli puolet korkeammalla veroprosentilla mitä on tarvinutkaan. Tämä vuosi vei multa paljon jaksamista mutta antoi saman verran opettavia hetkiä omasta jaksamisesta ja siitä, että mä saavutan asioita jos vaan tarpeeksi kovaa tahdon.

Seuraavan vuoden toivon olevan paljon parempi. Aion tehdä uuden vuoden lupauksia joista jotkut on koko elämän muuttavia ja jotkut hyvinkin pieniä kuten veden juonnin lisääminen tai kynsien laitattaminen ammattilaisella. Ei pian 22 vuotta täyttävän tarvitse elää kuin perheellinen vanhempi. Voin laskea sen veroprosentin siedettävään, törsätä rahaa turhanpäiväisyyksiin ja välillä vain olla välittämättä yhtään mistäkään. Aina olen ollut pikkuvanha huolehtija ja se verottaa liiakseen ollakseen sen arvoista. Vuonna 2015 aion keskittyä enemmän turhanpäiväisyyksiin, käydä kirppareilla useemmin, kirjoittaa blogia kolme kertaa enemmän kuin tänä vuonna, valokuvata päivittäin, syödä enemmän hedelmiä ja juoda vettä, aloittaa lihaskuntoharjoitukset, huolehtia ja rakastaa itseäni, nauttia myös tiistai päivistä, katsoa satoja elokuvia ja käydä erityisesti katsomassa niitä elokuvateattereissa, käydä teatterissa sekä ostaa paremman objektiivin kameraan. Aion tehdä tulevasta vuodesta hienon, ikimuistoisen ja tapahtumarikkaamman koska nyt mulla on täydellinen pohja sille eikä kukaan pysty rajoittamaan paitsi minä itse.

Tämän hetkiset kivut koitan sysätä sivuun ajatuksista ja nauttia vuoden vaihtumisesta yksin pinkillä kahvakuulalla heilutellen ja välillä upeita raketteja ihastellessa. Ensi vuonna toivon vuoden vaihtuvan paremmissa merkeissä ja voinneissa mutta on hei tässäkin puolensa. Kokemus se on tämäkin.

2014

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.