perjantai 19. joulukuuta 2014

LUUKKU 19: AIHEETON AIHE

perjantai perjantai

Tänään on kertakaikkisesti hieno päivä. Mahtavia asioita tapahtunut, joululoma alkanut ja viitsimisprosentti on aika hyvin nollissa. Kaikki päivän uudet uutiset, myllerrys ja erityisesti lomasta johtuva onnellisuus on vienyt kaiken energian mitä yleensä olen tässä kolmen viikon aikana käyttänyt joulukalenterin kirjoittamiseen jokaisena iltana, monta tuntia. Tänään on päivä jolloin päästän itseni helpommalla ja aion tehdä tästä pienen höpöttelyluukun varsinaisen aiheen tilalla. Annettakoon se anteeksi ihmiselle, joka on tänään ollut varsinaisessa positiivisessa myllerryksessä ja totaalisesti menettänyt kaikki ideat pääkoppansa sisältä.

Tein tuossa pikaisen kauppareissun kahdeksan aikoihin koska oli huutava tarve saada joulutorttutarvikkeet ja tehdä muutama torttu täksi yöksi kun alan katsomaan Napapiirin Pikajunaa. Maailman ihanimmat suklaakonvehdit ostettu, joulutortut leivottu, glögiä litratolkulla juotavaksi, pehmeä sohva tyynyineen ja rentoutunut olo. Odotan jo sitä kun pääsen siirtämään läppärin ja muut älylaitteet pois mun lähettyviltä ja vaan keskittyä rakkaimpaan jouluelokuvaan.

Huomenna heti aamusella kukonlaulun aikaan aion reippailla ja tehdä koko kodin joulusiivouksen, että saa senkin pois alta ja pääsee vihdoinkin viettämään joulunaikaa rauhallisissa merkeissä ilman työajatuksia tai vaatehuoneen pölyiset hyllyt itsestään muistuttelemassa aina kun oven avaa. Voisin ehkä jopa ottaa hieman kotikuvia tänne näytettäväksi vaikka koti on häiritsevän keskeneräinen mutta se varmasti tulee olemaan aika pitkän aikaa vielä, joten mitäpä siinä menettämään jos näette mun lasikuitutapetit tai tyhjähkön makuuhuoneen eripari kalusteilla. Katsotaan mitä keksin vai keksinkö ollenkaan.

Nauttikaa tästä illasta yhtä suuresti kuin itse aion!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.