lauantai 30. kesäkuuta 2012

L'oreal Parisin Triple Active dayHeissan! Ajattelin tehdä tässä pienen arvostelun koskien tätä synttäreillä saatua L'oreal Parisin kasvorasvaa nimeltään Triple Active Day eli tarkemmin kyseessä on kosteusvoide päivälle. Kerran sain tämän synttäreillä, niin siitä on hieman yli kolme kuukautta nyt ja oon käyttänyt tätä kyseistä kosteusvoidetta aika runsaasti, joten koen olevani valmis arvostelemaan sen.

Oon aina pitänyt kyseisen merkin tuotteita laadukkaina, koska hintaakin on pikkusen normaalia enemmän ja tuotteita aina mainostetaan tosi paljon ja hehkutaan suuria muutoksia tapahtuvan mutta tää tuote ei ollu mun mieleen paljon yhtään ja listaan nyt tohon alle pari esimerkkiä miks tää tuote ei tuu kuulumaan mun ihonhoitotuotteisiin.

 • Tuote tuoksuu järkyttävältä. Tulee mieleen oma mummu ja sen tökötit mitä se laittaa kasvoihin. Ei tää toimi mulla koska tää tuoksu on todellakin jotenkin +40 naisille ehkä suunnattu ellei sitten välitä miltä tuote tuoksuu mutta ite kun mulle on tärkeetä että tuotteet tuoksuu hyvälle niin tää ei oo hyvä siltä osin.

 • Kuten kuvasta varmaan näkyy, niin tuote on pakattu ärsyttävään korkkipurkkiin mikä on erittäin epähygieenistä sillä kaikki bakteerit ja liat menee purkkiin kun sitä sieltä ottaa sormiin ellei käytä jotain tikkua millä sitä aina kaivais mutta se on epäkäytännöllistä ja ite suosittelen kyllä sydämeni pohjasta kasvorasvoi varsinkin mitkä on sellasia mitä puristetaan tai siinä on vaikka pumppu.

 • Iholla kosteutusvoide tuntuu imeytyvän suhteellisen ripeesti mutta jättää ihon tosi sellaseks nihkeeks eikä niinkään kosteuta sitä vaan jää ihonpinnalle ihan kun joksikin silikooninaamioks ja välillä kun oon tätä käyttänyt niin on ollu aivan pakko pestä voide pois ja laittaa joku toinen.

 • En tykkää tästä tuotteesta lähes yhtään ja koska mulla ei oo mikroskooppia tai mitään niin en nää mitä muutoksia ihon pinnalla näkyy, koska ainakaan mitään näkyviä muutoksia ei todellakaan näy eikä iho oo parantunut tämän tuotteen avulla ei sitten mihinkään suuntaan vaikka tuotteessa hehkutetaan olevan iholle tärkeetä E-vitamiinii ja kaikenlisäks UV-suoja mikä on tietenkin plussaa mutta en nää tässä tuotteessa mitään muuta merkittävän positiivista. Voinhan tietenkin alkaa käyttämään tätä meikinpohjostusvoiteena todella pienenä määränä ihan sen UV-suojan takia mutta epäilen suuresti.

 • Plussaa voisin kanssa pikkusen antaa tälle tuotteelle ettei nyt ihan lytätä tätä. Plussaa tulee naisellisesta pakkauksesta vaikka se nyt ei oo kovin järkevä ja esimerkiksi siitä että pakkaus on painava ja ihan kun jonkintyylistä lasia muovin muodossa, makes sense? Se on aina hyvä jos tuote on painava niin se antaa vähän sitä arvokkuuden makua vaikka tuote ois ittessään aivan mauton surkimus.

 • Kelle sitten suosittelisin tätä? Ehdottomasti iäkkäille tai reilusti aikuisille naisille jotka ei välitä herkkutuoksuista tai muusta epäoleellisesti mutta silti niin oleellisesta. Tuote voi tietenkin toimia jollain muulla vaikka mulla ei itsellä toimi pätkääkään, joten aina kannattaa kokeilla jos on kiinnostunut mutta kuka tän arvostelun jälkeen hyppiin riemusta kauppaa ostaan tätä melkeen 10 euron (vai kalliimpaakin?) tuotetta? Let me know!
 • 4 kommenttia :

  1. hahaha, en ainakaan minä mene ostamaan :D

   just tälläset arvostelut on mahtavia kun saa sitten itellekki jonkunlaista käsitystä tuotteesta. toki kaikilla on erilainen iho ja jollekki käy toinen tuote paremmin kun toiselle, mutta silti :D

   mulla on päivävoiteena Erisanin joku kosteuttava voide, joka on ihan mahtava meikinalusvoiteena! purkki on tuubimallinen, joten hygieeninen ;) maksaa n.8-9e.

   http://www.erisan.fi/kosteuttava_kasvovoide

   suosittelen ;)

   p.s tuote on hajuton, eli haisee sellaselta, hajustamattomalta, u know? :D

   VastaaPoista
   Vastaukset
   1. Niinpä. Yksilöllistähän se on miten toimii, mut joo.. en suosittele tätä :D Oon kans kuullu että toi Erisan on hyvä merkki jos on esimerkiksi herkkä iho. Mullakin on Erisanin sellanen puhdistusvoide tai mikä liekään, mutta harvemmin sitä käytän kun se tuoksuu hirveelle varmaan just ton hajustamattomuuden takia. Haha en oikein lämpee sillekkää piirteelle tuotteessa! Mutta vois kyllä kokeilla tota sun suosittelemaa voidetta just meikin alle koska kyllähän se tuoksu sitten lähtee viimeistään kun meikkivoiteen laittaa.

    Mulla taitaa olla joku extreme hajuaisti koska tuntuu et haistan kaiken niin hullunhyvin että se tekee mut mielipuoleks just meikkien ja kaikkien tommosten kanssa! :D

    Poista
  2. Minusta aika monet Lorealin tuotteista omaa semmoisen ällön tuoksun, just semmoinen mitä aikuiset naiset tapaa käyttää :S

   VastaaPoista

  ∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
  ∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.