maanantai 25. kesäkuuta 2012

Sadetta ja SamsungiaHejsan! Tänään on tylsän sateinen päivä varmaan ympäri Suomee, eikä ulkona oo mitään tekemistä niin nyt on ainakin aikaa blogia päivitellä, ilman mitään tekosyitä! Sain isällä ollessani ''uuden'' puhelimen nimeltään Samsung Galaxy Mini ja oon siihen niin rakastunu, että hiplailen sitä kokoajan. Ei oo ikinä tällä tytöllä ollu noin hienoo puhelinta. ♥

Puhelimen hiplauksen ohessa rakentelin marsuille pienen alueen vaatehuoneeseen missä tytöt sai juoksennella pari tuntia ja sen kyllä näki meinaan jälkeenpäin siitä sotkusta, huhhuh. Miten niin pienet eläimet saa aikaan niin ison sotkun että tarvii imuria, pestä lattia ja vielä pyykkiä koneellinen pyörimään.

Hieman tympäsee kyllä toi ilma kun on kuitenkin kesäkuun loppukin ja sää on tollasta harmaata ja viileetä. Missä on aurinko?! Haluan ruskettua ja nauttia kuumuudesta, äh rasittavaa. Kuitenkin kaikki helteet tulee sillon kun koulut alkaa, niin jipii. Toivotaan että noi torstain helteet on tosipuhetta, koska oon niin lopen kyllästyny sisällä istumiseen tai jos johonkin lähtee niin pitää pukee kun keväällä, vaikka ei siinä mitään vikaa oo mutta kesä on kerran vuodessa hei c'mon luontoäiti!

Nyt jatkan nettikaupoissa pyörimistä ja mietin mihin tuhlaan mun parikymppiä mitkä polttelee pankkitilillä. Rikasolokinkaikenlisäksi ♥ Laitoin muutes tonne oikeeseen yläkulmaan esittelyn alle kameroiden tiedot, joita käytän kuvaamiseen blogissa, niin jos joku on kiinnostunu nii sieltä ne löytää. Nyt heipsistä!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.