perjantai 29. kesäkuuta 2012

KilometripostausHeissan! Oon taas ollut oikein uskollinen bloggaaja ja mulla on kerrankin siihen pätevä syy miksei mua oo täällä näkynyt. Elikkäs oon ollu viime sunnuntaista asti aika kipeenä ja nyt tänään kävin sitten lääkärissä mistä sain aikas rajun antibioottikuurin minkä jälkeen sitten joudun jatkotutkimuksiin jos ei ala pöpö paranemaan.. elikkäs mullon sellanen tulehdus kropassa mikä saattaa levitä munuaisiin asti jos ei ala nyt lääkkeet tehoomaan että pieni paniikki tässä on päällä vaikka tiedän ettei hätä oo sen isompi kun oon hoitoon hankkiutunu.

Mutta eniveis, tänään kävin vähän hermoshoppailemassa kipujen väliaikasesti hellittäessä Duossa, mistä nappasin pari ihonhoitojuttuu ja vihdoinkin sen kauan odottamani Bio oilin. Oon oikeesti niin tyytyväinen että se on mulla vihdoinkin, koska tajusin että se on ehkä avain mun ihon paranemiseenkin koska kun pesin illalla kasvot ja laitoin sitä kosteusvoiteen sijaan niin nyt 4 tuntia myöhemmin mun iho on täydellisen pehmee, kosteutettu ja näppyjä ei oo oikeesti paljoo enää missää. Apua, oon niin innoissani että en tie jaksanko oottaa aamuun kun laitan uuden kerroksen sitä kasvoihin ja varmaan suihkun jälkeen sudin sitä koko kroppaan. Tulee kunnon babyface vai pitäiskö sanoo babybody.

Nappasin Bio oilin lisäks tollasen puhdistusmaidon kun oon nyt kattellu paljon Youtubessa suomalaisten tyttöjen kauneusvideoita ja bongannu pariin otteeseen että ne puhdistaa kasvot vaan kasvovedellä ja puhdistusmaidolla, joten ajattelin itekkin nyt kokeilla sitä tapaa koska onhan se todellakin hellävarasempi iholle kun taas jos pitäis läträtä viiden eri hoitotuotteen kanssa ja sitten vielä odottaa että iho paranis kun todellisuudes se rasittuu kaikkien kemikaalien takia. Sitten ostin tollasen vaseliini rasvan käsille mikä lupaa sitä että kynnet vahvistuis ja kynsinauhat varsinkin, joten se on aika tarpeellinen sekä tietenkin sitten perus huulirasva jossa on uv-suoja kun huomasin että juhannuksena kun olin paljon ulkona nii mun huulet meni aivan korpuiks kun en niitä rasvannu tarpeeks niin nyt ostin ihan kunnollisen huulirasvan enkä mitään yves rocherin hajustettui koriste ''huulirasvoi'' käytä.

Äiteltä sain myös pari Laura Keyn eyelinerii, Dermosilin kasvorasvan sekä ELFin ripsarin mitä en usko tulevani käyttämään, mutta enköhän mä sille jotain käyttöö keksi. Nyt taas tuli sellanen kilometri postaus että taidan päättää sen tähän kun ajattelin että huomenissa tai siis tänään, tekisin päivällä taas linkkaa blogisi postauksen kun jotenkin mulla on inspiksen puutos ja haluisin kauheesti lueskella uusii blogei sekä tietenkin ois tarkotus tänne blogiin tehä uutta ulkoasuu, ehkä vähän kesäsempää kun tää harmaa alkaa tympiin vaikka se sopii aika hyvin kaikenlaisiin kuviin. Mutta nyt se on adios ja huomenissa sitten uusiks! :)

4 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Se oli Vapaa Valinnassa tarjouksessa 10,90e mutta normaalisti se on jonkun 12,90e :)

   Poista
 2. miks mä oon aina luullu et toi bio oil on raskaus arpi rasvaa?:D:D

  VastaaPoista
 3. Tää ei suostu nyt menee vastaus tekniikalla mutta laitan näin. Eli siis se on myös niihinki tarkotettu, mut yleisesti kaikki arvet ja ihon ''värivääristymät'' se tasottelee ja häivyttää :)

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.