sunnuntai 24. kesäkuuta 2012

Maailman paras juhannusHeippa pitästä aikaa taas! Tänään kotiuduin landelta juhannuksen vietosta ja ei mulla oo siitä kun vähän sanottavaa, koska sen pystyy kiteyttään muutamaan adjektiiviin kuten; mahtava, upea ja ikimuistoinen. Aivan ihana sää, porukka, ruoka ja fiilis. ♥ Tälläsii lisää!

Joka tapauksessa tänään palailin kotiin, koska olokin oli tosi huono aamusta että paluu ''arkeen'' oli jotenkin must juttu, kun oon tottunu kuitenki olee tarkka syömisrytmistä ja nukkumisesta, nii sielä se nyt vähän meni mönkään ja kroppa sen näyttikin. Tänään oon nyt kotona nukkunu helposti yli 4 tuntia ja mukavasti väsyttää edelleen, mutta ajattelin tehä tän juhannuspostauksen ennen kun alan taas koomailee.

Kävin viime viikolla hoitelemassa niitä tuki asioitakin ja toivon että ne myönnetään mulle, että helpottuis tää elämä rahallisesti ees jonkun verran ja pääsis taas vähän ostelee jotain juttuja kun tää shoppailulakko alkaa pian tulee korvista ja suusta ulos. Miksei vaan niitä euroja jaella kaikille, niin voitais kaikki ostella kivoi meikkei, kenkii ja ulkomaanmatkoi? Mitä elämistä se on, kun joka sentti lasketaan ja mietitään että riittääkö nyt ens viikolle ruokarahaa. Plaa, elämän epäreiluus on niin.. epäreilua.

Eniveis, ajattelin nyt ottaa itteeni niskasta kii blogin suhteen ja tehdä vaikkapa jotain arvostelui tänne, kerran niitä ostoksia ei nyt oo hetkeen vielä tulos esittelyyn paitsi oon kyllä silmäilly Dermosililta ihanaa saksanpähkinä käsi ja vartalorasvaa, koska rakastan sitä tuoksua ylikaiken. Onko teillä kokemuksii Dermosilista? Mun tietääkseni se on laadukas firma, onko näin?

Nyt ei oo enään mitään kerrottavaa, joten päätän sen tähän ennen kun alkaa taas tulee ylirivien juttua, joten ihanaa iltaa ja yötä! :)

3 kommenttia :

 1. Oi ku kivoja trampakuvia @.@ me päätettiin olla kasaamatta tänä kesänä omaa tramppista mut nyt kyllä iski pien himo päästä pomppimaan ja kunnol :D mikä kamera sulla muutes o ku tulee niin tarkkaa jälkeä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha nyt joudut kyl kasaan sen ;) ei oo kesää ilma tramppaa! ♥ Itseasiassa mulla oli tuolla landella mun huonoin kamera, mikä taas mulla itellä tuntu olevan kauheen huonolaatunen mutta ei noista kuvista tosiaan tullu hirmu sössösii sittenkään :o Muttaaa kamera on Nikonin CoolPix S210, eli tosi vanha yksilö :D

   Poista
 2. Kiitoksia paljon! :) Käyn kurkkimassa.

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.