lauantai 8. joulukuuta 2012

ON JOULU TÄNNEKKIN SAAPUNUT

Nää roikkuvat pukit on mun lapsuudesta asti ollu meillä joka vuosi. Näiden lisäks on myös sellasia muoreja ja nekin roikkuu tolla tavallaa ihan mihin ne vaan laittaa. Rakastan jouluna sitä kun voi laittaa tosi kauniit ja oikeesti sellaset juhlalliset korvikset ja oon miettinyt että laitan ilmeisesti nää jouluaterialle tai sitten sellaset kultaset samantyyliset missä on sellanen kukka sydämen kohdalla.
Meille oli ilmestyny tällanen kylppärin hyllylle ja eka mietin, että oh lord.. ei enään äkkäreitä. Nooo sitten kokeilin tota iholle ja tuoksuu tosi hyvälle ja kosteuttaakin kiitettävästi. Miks toi rasva on tehty johonki äkkäripurkkiin ku en voi sietää sitä hypetystä sitten yhtään.

Aivan ihana lauantai mulla alkanu. Saanu nukkuu tosi pitkään, olla vaan peiton alla koko päivän ja kuvaillu meiän ihanaa joulukotia, minkä äiti on aamun pikkutunneilla tänne väkerrelly. Ei oo yhtään huonetta missä ei ois vähintään 10 erilaista joulukoristetta. Tosi nättiä, nyt vaan oottelen sitä kuusta ja sen koristelua!

Ihanan aamun lisäks on tiedossa täysvapaa ilta, kun voin yksin katella kotiteatterilla hyviä leffoja netflixistä ja ehkä vois jotain leipookkin jos ihan ahkeraks viittin alkaa. Niin ja tietenkin nettishoppailuakin vois harrastaa, kun huomiselle shoppailupäivälle vois ehkä vähän lämmitellä ;) Naisen logiikka on paras logiikka. Täytyy niitä joululahjojakin alkaa ettimään pikkuhiljaa kun ollaan jo koht puoles välis kuukautta. Onko teillä muuten mitään ideoita mitä voisin antaa pikkuveljelle joululahjaks (17v) joka on oikeesti tosi tarkka erilaista vaatemerkeistä ja hajuvesistä jne. Oon oikeesti pulassa mitä mä sille annan. Any ideas?

2 kommenttia :

 1. anna lahjakortti jonnekin kauppaan? :)

  ja ihana toi roikkuva pukki :D

  noista vihaisista linnuista, ni ne on perus lumenen tuotteita joita on siis kaupoissa mutta laitettu vaan tohon uuteen purkkiin että voi laittaa lisää hintaa tuotteelle -_- röh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se on kyllä yks idea. Hyväkin semmone! :) Voi luoja.. äkkärihype vois lähtee jo pois :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.