keskiviikko 5. joulukuuta 2012

GO ON AND TRY TO TEAR ME DOWN

Demi Lovato - Skyscraper


Ihanaista vapaailtaa kaikille, jotka huomenna tietää saavansa nukkua pitkään! Aivan sika kivaa, vaikka mulla huominen aamu ja päivä menee nukkuessa, niin silti jotenkin rentouttava fiilis kun saa valvoo tänkin yön (seuraavaan yöhön valmistuen) ja tehdä kaikenlaista mikä on rästissä. Huomenna on itsenäisyyspäivä tosiaan ja meillä ei oo mitään perinteitä koskien sitä, koska en oo ikinä pitänyt itteeni kovin isänmaallisena tai urhoollisesti liputtanu itsenäisyyspäivänä veteraaneille vaan osotan mun kunnioituksen heille huomenna sitten yövuorossa. Hei, aikas loogista. Tänään ajattelin tosiaan yrittää pitää itteni väkisin hereillä ainakin 7 asti aamulla ja se miten siihen onnistun on kysymysmerkin alla koska, tosiaan viime yönä nukkunut vaivaset pari tuntia vaihteeksi. Joten otan ideoita vastaan hereillä pysymiseen. Kylmää jäävettä naamaan vai nuppineuloja pitkin vaatteita ja jos yhtään menee pitkälleen niin pistoo tulee tuhannesta suunnasta?

Tänään oli kouluu siihen pisteeseen asti että heitin vihot laukkuu ja lähin tunti aikasemmin kotii kohti, koska eipä mua pahemmin mitkää kirjaesittelyt nappaa univajees ja muutenkin kun paleli kun jeesus napapiirillä niin ei ihan ollu mua varte. Nooo luen huomenna kirjaa sitten vaikka ja kuittaan mun synnit sillä. Miten muuten pystyn oleen erossa tosta karkkipussista joka on tarkotettu mulle energiapiikiks töihin ja tossa pöydälle se möllöttää.. pitää keksiä joku sotasuunnitelma nyt tälle yölle. Tosiaan ideoita otan vastaan kaikesta miten vaan pysyy hereillä, mutta niin että mieluusti sisätiloissa toteutettavaks.


Nyt hei kaikki jotka bloggaa, niin laittaa sitä linkkiä joulukisaan joka ei oo kovin menestys ollu koska ei google hauilla taida ihmiset löytää tuota kisaa kun porukka yleinsä löytää munkin linkitä blogisi postauksiin suoraan googlesta, niin.. tosiaan en tiedä tuleeko tota kisaa tapahtumaan jos luku jää pyöriin oikeesti noi pieniin lukuihin kun uskois että moni on kiinnostunu tommosesta. No eniveis kaikki karvaset kaverit, NYT MENETTE LINKKAAMAAN BLOGINNE TUOHON KISAAN, ÄNYYTEENYT TÄNNE!

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.