tiistai 25. joulukuuta 2012

AIVAN IHANA JOULU

Justin Bieber - Silent Night
Hei ihanat! Millanen jouluaatto teillä oli? Mulla ainakin oli niin ihana kun voi vaan olla. Aamulla nukuin pitkään ja valmistauduin iltavuoroon töihin ja kun vieraat tuli päivemmälle niin aika samoihin aikoihin lähin töihin ja olin sitten yheksään asti siellä ja sain hovikyydin kotiin parin mutkan kautta ja kotona oltiin joskus kymmenen aikoihin ja porukka tuli uusiks (mun takia) viettämään joulua, laitettiin kunnolla ruokaa, saunottiin, kuunneltiin musiikkia ja avattiin lahjoja.

Lahjoista puheenollen.. sain aivan superihania lahjoja vaikka järkkäriä ei näkynyt niin mua ei harmittanut tippaakaan koska kaikki mitä sain oli sellasia mitä olin toivonut ja oli kiva huomata miten ihmiset oli salaa mulle ostellut noita juttuja. Sain ihania Nora Robertsin kirjoja pikkuveljeltä, äitiltä sain meikkijuttui, ihonhoitojuttui, Lauren Conradin kirjan, uuden nahkatuolin, Ginan lahjakortin ja vaikka mitä. Mummulta ja muilta sukulaisilta sain rahaa aika pitkälti ja karkkia. Niin ihania juttua että oikeesti ihan hämmennyin kun en odottanut paljon yhtään mitää.

Jouluaatosta mulla ei pahemmin oo itseotettuja kuvia kun töissä tosiaan olin, mutta eikai se haittaa. Tänään olis tarkotus vaan löhötä ja kattoo paljon jouluelokuvia ja nauttia tuhansista herkuista mitä täällä pöydät notkuu. Onneks joulu on vaan kerran vuodessa ja onneks meillä sitä vietetään pitkän kaavan kautta. Rentouttavaa joulupäivää kaikille! :) Ps. haluan tietää mitä kaikkee te saitte lahjaksi!

8 kommenttia :

 1. oi ihanii lahjoja! (:


  http://girlinpinkdresss.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 2. tosi kivoja lahjoja! sun blogi on muutenkin tosi ihana ja sait täältä uuden lukijan! :)

  http://ellysway.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Ihania lahjoja :)! sain saman neutrogenan naamanpesujutun ja se on tullu ihan lemppariks!

  finalyourdestiny.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mäki tykkään iha hirmusesti siitä! :) tosi hyvä jokapäiväseen käyttöönki

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.