keskiviikko 12. joulukuuta 2012

TÄÄLLÄ TONTTU MOI

Parilta päivältä muutama kuva tässäpä näin kun ei oo kuvailtua tullu paljookaa. Maanantaina käytiin kaverin kanssa kattomassa Lemmenlomalla leffa, joka oli ihan semimukava vaikka ei nyt kovin kummonen vaikka näyttelijät oli yksii parhaimpii, eilen shoppailin pikkuveljelle pari paitaa joululahjaks ja tänään sitten koulun jälkeen kävin äitille kattoon juttui ja löysinkin ihan mukavasti vaikka vielä haluu kummallekkin tehdä isommat paketit. Ensimmäisestä kuvasta näkyy iha hitusen mitä äitille hankin ja sitten tokassa kuvassa näkyy pari juttuu mitä myös itelleni ostin. Kannattaa mennä hei Tampereella keskustan isoon henkkamaukkaan, meinaan sielä on törkeen kivat alet, ihan vaan joulunki takia!

Ei mulla muuta ihmeellisempää oo kun että joululahjoja pitäs hirveellä kiirellä ostella ja tehdä noita nettisivuja, mitkä alkaa olee jo ihan hyvällä pohjalla. Kohta voi alottaa osioiden tekemisen ♥

Ps. Oonko ainut tai ketä muuta tää pimeys (lue: ainakin annan itelleni tekosyyn että se on tää) edesauttaa ärsyyntyyn? Mä ärsyynnyn jotenki tosi helposti nyt semmosii seikkoihin mitkä jossai ihmisissä tai asioissa ärsyttää sillee, että osaan peittää sen normaalisti mutta jotenkin nyt tuntuu tosi vaikeelta ja tekis mieli vaa raivoo MIKS SÄ OOT TOLLANEN !"#&"OHWEFQWEF??!.

3 kommenttia :

  1. Käyppäs kurkkaa mul on just linkitä blogisi meneillään! :)

    http://lisamarias.blogspot.com

    VastaaPoista
  2. Oletko "hieman" materialisti?

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.