sunnuntai 23. joulukuuta 2012

VUODEN BLOGIT 2012!

Kilpailu ei ihan mennyt niin kuin oletin ja sovellin sääntöjä hieman, että kaikki jotka esittelivät ittensä pääsivät johonkin kategoriaan. Joulun kunniaksi siis kaikki (toivottavasti..) saivat bloginsa johonkin kohtaan! Oon ollu kunnon laiskamato ja tein tylsät nimibannerit vaan kun joulutohinan keskellä on niin paljon tehtävää, mutta ainaki jokaisen esittely on tuossa nähtävillä ja käykää kattomassa jokainen blogi koska ne on oikeesti huikeita


Vuoden blogit

mun nimi on siis Mette ja oon 16-vuotta. Asustelen Klaukkalassa ja opiskelen nuoriso -ja vapaa-ajanohjaajaksi :) Koulun takia asun viikot Järvenpäässä koulun vieressä olevassa asuntolassa, koska mun koulumatka on sen verran pitkä. Viikonloput ja lomat oon siis kotona :) Tykkään mun perheestä, kavereista, matkustamisesta, nukkumisesta, kesästä, shoppailusta, juustohamppareista, leffoista, nauramisesta, haaveilusta, opiskelusta ja elämän pienistäkin asioista :) Tulevaisuudessa haluun tehdä sellasta työtä mistä tykkään, matkustella paljon, nähdä maailmaa sekä elää onnellisena ja terveenä :)  
Olen täysi-ikäinen lukion viimeistä luokkaa käyvä naisenalku. Blogini painottuu lifestyleen, tyyliini sekä valokuviin. Tykkään kuvata paljon, siksi kuvat saavat suuremman painoarvon blogissani. Harrastan kuntosalilla käymistä, lenkkeilyä, ratsastusta ja pianon soittoa. Postaan silloin kun aihetta on, enkä halua pakosti saada sisältöä.
Elikkä 21-vuotias täällä kirjotteleepi ihan vaan kuulumisia ja räpsii kuvia vähnä kaikesta, opiskelen ja kohta oonkin Chileen lähdössä vaihtoon :)  

Mä olen 17-vuotias lukiolainen Salosta ja pidän tyyli/lifestyleblogia. Blogia oon kirjotellut nyt vähän yli vuoden, ja tällä hetkellä mulle tärkeitä juttuja bloggaamisessa on nätti ja selkeä, kuitenkin persoonallinen ulkoasu, kauniit kuvat sekä se, että myöskin sitä tekstiä löytyy. Jos jotain pääaiheita mun postauksissa pitäs mainita, niin sanoisin illanistujaiset/bileet, vaatteiden esittely sekä inspispostaukset.   Karoliinas blogiin pääset tästä!
15-vuotiaan rovaniemeläistytön lifestyle/muotiblogi :) Oon blogannu vuodesta 2008 lähtien, tätä blogia oon kirjottanu vuodesta 2011. Tykkään valokuvaamisesta ja yritänkin aina panostaa erityisesti kuviin, vaikka se onkin vähän hankalaa tähän aikaan vuodesta. Pyrin myös postaamaan päivittäin ja otan lukijoiden toiveita huomioon :)   blumenwies blogiin pääset tästä!
Olen nuori 15-vuotias naisenalku ja blogia olen kirjoittanut jo useamman vuoden. Blogini on sekoitus lifestyleä, urheilua, valokuvia ja muita minulle tärkeitä asioita. Rakastan kirjoittamista, joten tekstiä en blogistani unohda. Panostan kuviin ja kamerana toimii Nikon D3200. Minulla on monta harrastusta jotka myös varmasti näkyvät paljon blogissa! Hope you like!  

20-vuotias poika Hämeenlinnan/Lahden huudeilta. Opiskelen valokuvausta oppisopimuksella ja kuvapainotteisessa blogissani on kuvia bileistä, tapahtumista, musta itsestäni ja ihmisistä ympärilläni.  

Erittellyt kriteerit  

Kaunein ulkoasu.
Karoliinas ja  Pieni varpunen

Mielenkiintoisin kirjoitustyyli.
Uutistoimisto Anselmi, Pieni perhe,  Pieni varpunen, Arjen kimallusta & glamouria ja Luurankoja kaapissa

Persoonallisin blogi.
Näin minä vihellän matkallani,  HAJ Photoblog,  Blumenwies,  Pieni varpunen, Joko nappaa?, Kurvisen show ja Luurankoja kaapissa

Upeimmat kuvat
HAJ Photoblog,  Meten blogi,  live the life you love,  a girl from nowhere,  mymindwithme,  just my style,  NORAE,  karoliinas ja Blumenwies

Sisällön monipuolisuus.
Uutistoimisto Anselmi ja Pieni varpunen

Ihastuttavin bloggaaja
Meten blogi, ESSIE E,  Uutistoimisto Anselmi,  live the life you love,  a girl from nowhere,  mymindwithme,  Under my umbrella,  IIDAM, Dont Forget To Love Yourself ja fashion eXplosion

Aktiivisin bloggaaja.
a girl from nowhere

18 kommenttia :

 1. Suuri kiitos ja rauhaisaa joulun odotusta sinulle ! :)

  VastaaPoista
 2. ''Ihastuttavia bloggaajia'' Kiitos kovasti, olen kyllä todella otettu! :3~♥

  VastaaPoista
 3. vooi kiitos hirmuisesti ja ihanaa joulua sinne! <3

  VastaaPoista
 4. Olin kai ainut jota ei esitelty =(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei! Täs on käyny kyllä joku virhe :O varmaan jotenkin vahingossa sivuuttanu sun linkkauksen kokonaan. Mut eipä hättii, mä meen lukee sun blogia ja laitan sen mukaan sitten kategorioihin! :)

   Poista
 5. Kiitoksia! Jee pääsin kahteen kategoriaan! <3 Kaikille sitäpaitsi sattuu välillä vahinkoja ^^

  VastaaPoista
 6. Mä tsekkailin tän vasta nyt, tuhannesti kiitos - piristit kyllä mun päivää hirmusesti :-) ♥

  VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.