tiistai 1. tammikuuta 2013

MAHTAVAA UUTTA VUOTTA 2013!

Conradin kirjaa, suklaata & kokista ja rentoutumista. Parasta!
Vähän eilisiä Ideaparkin shoppailuja kuvailin teille vaikka ei mitään ihmeempii taaskaan sieltä ''ihmeiden ostoskeskuksesta'' löytynyt. En ymmärrä miten porukka löytää sieltä mitään, kun ei sielä oo mitään ostettavan arvosta ellei oikeesti tykkää niistä hirveistä räteistä (kuka oikeesti laittaa neulepuseroita päällensä joiden pituus on napapaita mitta?) mitä Ginaskin myydään atm. Hienoo kun 50 euroo sinnekki lahjakortilla euroja.. taidan ostaa koruja sitten vaan silläkin. Mut eniveis, ostin tosiaan Glitteristä kahet ihanat korvikset ja Kapphalista tollaset yhet korvikset ja sitte siitä yhestä hiustuotekaupasta noita pikkutuoteitta kun ne oli vaan niin edullisia kun 3,90e.

Mut nyt itse asiaan..

En voi uskoo että taas on yks vuosi vierähtäny ohi ja seuraava alkoi jo. Miten aika menee noin hirmu nopeesti ja silti tuntuu että se matelee? Mä niiiiin toivon ja pyrin siihen että tulevasta vuodesta tulee aikasempaa parempi ja aion oikeesti tehdä asioita mitä haluan.. meinaan ostaa ihan ekana järkkärin ja Iphonenkin! Voi että mä ootan tätä vuotta niin kovasti ♥

Nyt mä aion rauhottua ja alkaa hitusen lataa akkuja pitkän työpäivän jälkeen ja valmistautuu jo seuraavaa vuoroo varten. Viettäkää ihana yö jotka juhlii ja rentoutukaa ne jotka rentoutuu! :)

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.