sunnuntai 27. tammikuuta 2013

MIKAEL SAARI VEI MUN SYDÄMEN

Mä taidan olla rakastunut. Ihan uskomatonta minkä löydön tein. Mä ajattelin, että mä en kuuntele Euroviisuehdokkaiden kappaleita, koska sielä on se Krista jota en vaan jostain syystä voi sietää ja aikasempien vuosien pettymykset on vaan nostanut mun myötähäpee mittaria korkeisiin lukuihin. Mä löysin Mikael Saaren. Miksei kukaan oo puhunu mulle tästä miehestä? Jos tää lahjakkuus ei mee Euroviisuihin, niin voinen sanoo että on Suomen kansa kyllä kuulovammasta populaa. Tämmöstä musiikin pitää olla, eikä yhtään enempää tai vähempää. Vau.

Onko teillä ketään muita lemppareita Suomen ehdokkaista vai kenties (tietenkin) Mikael? 


We Should Be Through
You see, I stand on my two feet
And all I try I succeed, I am no clown
Now I do just what I like to do
I don't have to fight, I just wear my crown ♥

9 kommenttia :

 1. aivan ihana.. koskettava. kiitos sulle meinaan nyt mullakin on lemppari!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Koskettava on kyllä.. Hyvä että tuli lemppariks! ;)

   Poista
 2. Todella hieno ja koskettava kappale :o Muistakaa äänestää tämä voittoon!

  VastaaPoista
 3. Hieno ääni on miehellä, mutta ite en oikein syty tästä. Mun lemppareita on Arion ja Diandra. Mut myös näillä molemmilla on omat heikkoutensa.

  Ps. Kiva ku tässä samalla selailin muita sivuja ja samalla kuuntelin tota biisiä ja sit rupesin ihmetteleen, että miks tää ei ikinä lopu nii sit huomasinki et toi on joku replayvideo :D haha

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahah joo huomasin sen itekkin mutten oo halunnu korjata kun ihan loistava ;) Ite en oikeen Didin esityksestä pidä kun se on niin kauheen keskiverto popbiisi jolla ei oo varsinaista ''merkitystä'' mut onhan Didi nyt aina hyvä, mut ei sillä varmaankaan voiteta :(

   Poista
  2. Joo, se kans musta Didissä on huonoa. Tytöllä on hieno ääni mutta vaan väärä biisi. Ja sit musta se miettii liikaa sitä esiintymistä. Mut Arion on mun ykköslemppari mutta niillä se laulaja vois kans vähän parantaa sitä esiintymistä nii niillä ois paketti valmis :)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.