perjantai 11. tammikuuta 2013

IT'S THE WEEKEEEEEND!

Ah se fiilis kun puhelimessa näyttää kello 5.05 ja mieli on kun naantalin aurinko. Ai että kun tajus että, damaam tänään alkaa viikonloppu ja töissä on aamuvuoro! Jippijee. Töistä lähin siis vähän vaille puoli kolme ja sen jälkeen oon vähän istuskellu koneella ja nauttinu ihan parasta Play kaakaoo. Nyt pitäs alkaa siivoo marsuhuonetta (oh god please no) ja sen jälkeen kyllä teen niin ison ruoka-annoksen etten liiku tänä päivänä enään mihinkään muualle kun jääkaapille, saunaan ja tohon sängylle katteleen lällykomedioita mitä keräsin aamusesta tohon pöydälle, silleen ''to do'' listan tavoin, etten vaan aina unoha ja keksi jotain muuta.

Huomenissa on tiedossa täysin ääliö-free päivä, eli ollaan oman pikkuperheen kesken ja ei muita osapuolia täällä ja varmaan ollaan menossa ettimään mulle vihdoista viimein niitä talvikenkiä ja ostamaan pikkuveljelle synttärilahjaa kun mun veikkaliini täyttää ens viikonloppuna jo 18v. ihan hullua. vastahan se meni päiväkotiin.

Oon muuten aika jännissä fibaloissa kun neljän päivän päästä on palkka tulossa ja sieltä on tulossa kai ihan kivasti rahaa, että jos mun tilille oikeesti ilmestyy yli 400e, niin mä juoksen samalla minuutilla autolle ja käsken hovikuskin (äitin) ajaa mut Giganttiin hakeen järkkäriä. Oon NIIN kyllästyny siihen että lainailen äitin kunnon kameraa kun oma on siinä kunnos, että sen vois jo heivaa mettään. Nyt sinne marsuhuoneen kimppuun tai taas sepitän jotain niin turhaa tähän! Viettäkää siis ihana viikonlopun alku ellen syöksy illalla kirjotteleen eräästä aiheesta mikä mua kirjotuttais aikas hirmusesti. Baibai ♥

3 kommenttia :

 1. Vastasin sun kommenttiin mun blogissa! Oli pakko tulla oikeen ilmottaa haha :D

  VastaaPoista
 2. Missä oot töissää? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oon oikeesti töissä eräässä hoivakodissa mutta nyt oon työharjottelussa päikyssä:)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.