sunnuntai 27. tammikuuta 2013

EVEN IF YOU'RE ON THE RIGHT TRACK, YOU'LL GET RUN OVER IF YOU JUST SIT HERE

Mistä on kiva viikonloppu tehty? Ruuasta, nukkumisesta, datauksesta, shoppailusta ja kuvaamisesta. Kerkesin pelätä että näistä harva onnistuisi tänä viikonloppuna mutta kyllä ihan kiitettävästi sain kaikkea tehdä.

Perjantaina tosiaan menin muutaman tunnin työpäivän jälkeen keskustaan kirjastoon ''tekeen'' opinnäytetyötä vaikka todellisuudessa katoin varatun tietokoneen kelloa, joka ilmotti montako minuuttia on jäljellä käyttöä (naurettavaa että opiskeluun muka riittäis 1h varaus ja se on per päivä!), noh siinä sitten sovittiin vähän työaikataulua tyttöjen kanssa ja lähdettiin omiin suuntii. Mä kävin Kappahlissa ja Seppälässä ja löysin niitä ostoksia mitä oli edellisessä postauksessa. Loppupäivän tein sitten opinnäytetyötä ja himmailin kotona.

Eilen lauantaina oli samanlainen himmailupäivä paitsi käytiin Ideaparkissa vähän kiertelemässä ja sieltä löyty vaan muutamia juttuja ja nekin kaikki mun uudesta rakkauskaupasta New Yorkerista. Ostin sieltä viikonpäiväsukat jotka otin heti käyttöön ja tossa kuvassa ei tosiaan oo lauantaita tai sunnuntaita koska ne on pyykissä tällä hetkellä. Ostin myös olohousut semmoset ihanat puuterinpinkit mitä en nyt älynny ees kuvata ja sitten ostin pääkallorannekorun mitä en myöskään fiksuna kuvannut. Illalla kateltiin isolla porukalla putousta ja oikeesti se jakso jopa oli yllättävän hyvä!

Tänään sunnuntaina suunnattiin äitin kanssa varailemaan TAAS kirppispöytää ja oon ihan intopiukeena taas riehumassa hintalappujen kanssa ja hääräämässä kivoja tekstikylttejä että sekopäiset sentin pyörittelijät ostais meiän jutskii. Sen jälkeen käytiin Tokmannilla ja ostin aleirttareita ja alla olevia juttuja...

  Elikkäs siinä on vielä sukkia eiliseltä ja sitten on tän päivän ostoksia hieman, elikkä Lumenen kasvorasvaa jotka makso vaan vaivaset 3,90e ja mulla on hyvä rasva lopussa niin päätinpä nyt kokeilla jotain uutta. Kaiveltiin äitin kanssa myös jotain isoo pikkarilootaa missä oli kaikki pikkarit -70% ja sekosin totaallisesti mutta oli työn ja tuskan takana että löyty omaa kokoo, kun niistä suurinosa oli jotain xxxl mammojen pikkareita. Kaikkia kiinnosti? Niin joo hei eli tosta ekasta kollaasista löytyvät pillerit on ostettu myös tänään ja ne on tarkotettu hiusten, kynsien, ihon, nivelten ja luuston kunnon parantamiseen että toivottavasti mullakin on kohta jotkut Jennifer Lopez hiukset.

Nyt vaan iltapalaa, eli fetasalaattia ja nettikaupoissa pyörimistä kun etin täydellistä laukkua ja oon iskeny Mangolla olevaan laukkuun silmät ja pariin muuhunkin eri firmoilta. Äh, kun en tiedä minkä haluun! Ehkä teen postauksen niistä ja päätän teidän palautteen pohjalta? Voi että miten vaikeeta. Mut joo, ei tässä muuta kun että ihanaa sunnuntai iltaa kaikille! :)

2 kommenttia :

 1. Aivan upee blogi! :) Ihan yhtälaadukas vaikka et itsestäsi kasvokuvia julkaisekkaan! Se tekee tähän oman viehätyksensä. Siksipä taidan jäädä lueskelemaan!

  Kurkkaahan sinäkin minun blogini ja heitä vaikka kommenttia ja jos nappaa jää toki lukijaksi! (:

  http://hennankengissa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Joo pyrin pitään tason ees jotenkin ''tasokkaampana'' kun en tosiaa omia kuvia julkase tai muuta vastaavaa. :) Tosi kiva että jäät lukee ja ite jo sun blogis tiedänkin ja ihmettelen miks en oo lukija :O No nytpä liityn sitten!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.