torstai 9. toukokuuta 2013

ARVOSTELU: MAYBELLINE COLOR TATTOO 24 HR

Hej! En ookkaan pitkään aikaan tehnyt mitään arvostelu muotosta postausta koskien jotain kosmetiikkaa, joten päätinpä tehdä semmosen nyt, kun on ihan sopivat tuotteetkin. Meinaan MaybellineEyestudion Color Tattoo 24h luomivärit. 

Ei oo aikaakaan kun jossain välissä kehuinkin toista näistä, eli Pink Goldia. Olikohan muistaakseni huhtikuun lemppareissa ja nyt viime viikonloppuna nappasin kaupasta rusehtavan luomivärin, sävyssä On and on Bronze, joka todisti ittensä aivan yhtä mahtavaks kun esikoinenkin. Miten pystyn hillitseen itteni näiden loppujen kanssa?

Lähtökohtaisesti oon aika skeptinen koskien luomivärejä, jotka ei oo puuterisia mutta oon silti erittäin pitäväinen (onko tämä sana ees?) sen tyyppisistä luomiväreistä. Ristiriitaista? En pidä nykyään lähes yhtään puuterisista luomiväreistä, luultavasti sen takia koska aikaa ei ole aamusin tarpeeks alkaa sähläilemään siveltimien kanssa. Nää on ihan supereita nopeisiin lähtöihin ja kiireisiin aamuihin, jolloin haluaa näyttää ihan joltain muulta kuin vastaheränneeltä kalkkilaivan kapteenilta, ilman että räjäyttää pankin iskemällä puol kiloa aurinkopuuteria tuomaan jotain väriä kasvoille epätoivoisena. Not nice.


Sävyjä omistan tosiaan kaksi ja aion hankkia loput sävyt vaikka nämä olisi hyvä käyttää ensinnä. Nämä meinaan on älyttömän riittoisia, tarkoitan sitä meinaan ihan sanan oikeessa merkityksessä. Näissä ei tarvi käyttää ku pieni sipaus sormee, niin saa ihan älyttömästi tuotetta luomelle. Mikä myös tarkottaa sitä, että tässä on todella hyvä pigmentti. Pigmentti on niin voimakas, että se kestää helposti luomella koko päivän haalistumatta tai kerääntymättä luomivakoon, eikä erityistä pohjustusta tarvita.


Myös toinen huomautettavan hyvä asia tässä on se, että nämä luomivärit lähtee helposti pelkällä vedellä ja vanulapulla, eikä tarvitse hinkata ihoa rypylle vaan sen takia, että saisi tämän illalla pois silmistä. Itse ainakin kuvittelin, että kyseisten tuotteiden pois saaminen luomelta on todella vaikeaa kun se tavallaan jämähtää/kuivahtaa ihoon kiinni, toisin kuin puuterinen luomiväri. 

Joillekkin saattaa aluksi tuoda ongelmia se, että jos sormella asettelee tätä luomelle, se voi levitä kun joulupukin reki lumimyrkyssä aikas nopeesti. Sitä on aluksi nenänvaressa, silmän alusilla ja kulmakarvoissa. Se on kuitenkin ihan helposti poistettavissa vanupuikon/lapun kanssa ja vähän puuteria päälle niin ylimääränen kimallus neutralisoituu. 

Nämä mun omistavat sävyt eivät ole mattaan taittuvia vaan shimmereitä kokonaisuudessaan. Kuitenkin kyseisellä linjalla on myös mattapintaisia yksilöitä, jotka haluan ehdottomasti myös, koska olenhan uskollinen mattaluomivärien ystävä.


+ Kaunis lasinen purnukka, jota mielellään haluaa pitää esillä meikkipöydällä.
+ Täydellinen pigmentti ja peittävyys luomella.
+ Paksuhko koostumukseltaan mutta vaivatonta levittää luomelle.
+ Pakolliset nopean aamun meikit tai välineiden puutos ei haittaa pätkääkään tämän käyttöä.
+ Sävyt sopii jokaiselle ihonsävylle ja jokainen löytää mieluisansa koostumuksen.

- Joidenkin mielestä lasipurnukka on liian painava meikkipussiin jokapäiväisesti.
- Suhkot tyyris, pyörii siinä 8-12 euron paikkeilla.
- Shimmerit sävyt voivat olla aika räjähdysmäisiä luomella, että malttia kaverit siihen levittämiseen!
- Tuote kuivuu super nopeasti, koska kyseessä on voidemainen luomiväri sekä kannellinen purnukka.
- Sävyjen ihanuuden rinnalla pitää kuitenkin huomioida, että niitä on vaan noin 6 Suomen kauppojen hyllyissä.

Kaiken kaikkiaan suosittelen ehdottomasti tätä ihmisille jotka haluaa käyttää ihania luomivärejä, mutta kuitenkin haluaa nukkua sen extra 10 minuuttia pitempään aamusin ja olla stressaamatta siitä, että meneekö loistavasti tehty meikkipohja pilalle kun puuteriset luomivärit lentelee pitkin poskia. Ehdottomasti sopiva mulle, mites teille? Onko kokemuksia tästä tuotteesta?

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.