perjantai 31. toukokuuta 2013

OLEMATON KESÄLOMA


Moi ja onnea kaikille valmistuneille amiksille, peruskoululaisille, kolmannen asteen opiskelijoille ja ylioppilaille hurjan paljon. Eikö oo mahtava fiilis? Kuinka moni teistä muuten valmistu nyt? Itehän valmistuin tossa alku kuusta, että eipä niitä erikoisempia juhlia vietettykkään nyt kun eihän siinä oo mitään ideaa ainakaan omasta mielestä kuukauden jälkeen juhlistaa. Mun postauksen pointti ei nyt kuitenkaan ollu valmistumiset vaan se, että missä hitsissä mun kesäfiilis on. Ulkona on lämmin, ihmiset kulkee jo puolialasti, ihmiset kuulemma uikin jo järvissä, syö jätskiä biitsillä ja tekee roadtrippei motareilla ympäri Suomee. Mitä mä oon nyt missannu? Kesä tais tulla hitusen liian nopeesti mun hitaille aivoille, kun en oo ihan viellä kässänny, että tosiaan tänään suurimmalla osalla alkaa se kesäloma ja nyt siis pitäis olla kesä.

Ehkä kesä on menettäny jonkun merkityksen mulle peruskoulun jälkeen kun ei voi juhlistaa, että nyt alko kesäloma. Kesäloma tekee kesän kai sitten mun mielestä. Tänään laitoin sähköpostia mun toiselle pomolle ja kyselin kesälle lisää töitä ja saa nähdä mitä se vastailee, että toivottavasti tulis jotain. Oon jo miettinyt että tekisin kesällä yötöitä paljon, niin saisin käärittyä extra rahaa matkaa varten, eikä tarvis tuhlata koko kesää töiden parissa. Toivotaan nyt vaan parasta! Mites teillä onko jo kesätöitä tiedossa vai ihan normitöiden parissa menee kesä? Haluun tietää kuinka moni oikeesti saa löhöö ja kuinka moni joutuu painaa duunia. Se merkitsee aika paljon mun itsesäälin kannalta. No ei vaiskaa.

Ajattelin viellä lepäillä vähintään viikonlopun yli, että saan paranneltuu itteni ja sen jälkeen voin alkaa lähtee ulos ja näkee jopa ihmisiä. Alkaa meinaa pikkasen keittään yli tää mun sänky, sillä ei oo voinu tutummaks taas tulla. Melkeen oon onnellinen kun tarvii päästä käymään kasvopesulla, kun se on päivän kohokohta. Sairastelu ei oo mun juttu, mutta aion tehdä tän nyt kerrankin kunnolla. Juhlikaa te siis vaa kivoissa kesähepeneissänne, syökää hyviä grilliruokia ja älkääkä vaan sairastuko. Kesällä ei oo mikään yhtä hirveempää. Viettäkää ihana ilta vastavalmistuneet ja muutkin!


Ps. Huomenna suunnataan järkkärit kainalossa kuvaileen heti aamusta eräälle seudulle, jos vaan olo yhtään sallii (niin ja mun piti levätä..) ja sää on sen mukanen. Toivottavasti sais ees pikkuhiljaa tänne jotain järkevää kuvamateriaalia.

2 kommenttia :

  1. joo ei oo kesälomaa täällä. ei mua harmita yhtään kun syksyllä ja talvella sitten tiedossa lomia kun muut on töissä! :D

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.