keskiviikko 29. toukokuuta 2013

TERVEYDENTILA ETUSIJALLE


Moi murut. Mulla on vähän ikävän puoleisempaa asiaa, enkä tiedä onko tää kovin järkevää tänne sitä ilmottaa kovin tarkasti, kun monet ystävätkin varotellu mahdollisten ei toivottujen silmäparien ilmestymistä lukemaan tätä, mutta kuitenkin avaan pintapuolisesti tätä tilannetta sillä koen, että on ihan mukavaa kertoo lukijoillekkin missä mennään jos postauksia ei ala näkymään. Mä en tiedä tuleeko blogin puolelle nyt hetkeen postauksia (toivon tottakai että tulee ja yritän kaikin voimin sitä toteuttaa heti huomenissa), koska mulla huomattiin olevan jotain sydämessä vikana. Siihen päälle vielä tulehdusarvot taivaissa ja virusinfektiota. En ois ikinä uskonu, että mä tuun joku päivä pelkäämään lääkärissä ja vielä näin pahasti. Suuntasin ensiapuun suoraan ja sain hoitoa todella tehokkaan nopeesti ja oon siitä kiitollinen. Ei tarvinut kun labrassa odottaa se pari minuuttia omaa vuoroaan, mutta muuten pidettiin ihan huippu hyvää huolta ja kokoajan tarkkailtiin!

Eilen oli kyllä aika kamala päivä ja tuntuu, että tää vaan pahenee ihmisten huolen takia. En oo koskaan kokenu mitään näin ahdistavaa epätietoisuutta omasta terveydestä. Syytän vaan itteeni tällä hetkellä, että en huolehdi ees niitä pikkuflunssia täysin kuntoon aina kun semmosen saan vaan jatkan työelämään liian nopeesti. Virhe, mistä tuun kärsimään nyt. Oon kaks viikkoa nyt sydänlääkityksellä aluksi ja tehoseurannassa, jonka jälkeen mun hoidot jatkuu. Onneksi sydänlääke on alkanut heti tepsimään ja syke on tipahtanut epärytmikkäästä 120, jopa 55. Paljon levollisempi olo.

Mua surettaa mun läheisten puolesta kun ne on aivan hämillään tästä ja emmä tämmöstä ois halunnu nyt kesän alle riesaks. Hoen ehkä nytkin liikaa sitä, että kyllä tää tästä.. tää on ihan perus flunssaa ja siks syke on epärytmissä ja pahoissa lukemissa ilman lääkettä. Takaraivossa kuitenkin kummittelee ne ilmeet, sanat ja huoli mitä eilen monet lääkärit viestitti. Mä en halua loppuelämäks sydänlääkitykselle, enkä mä halua että tää varmennetaan sydänlihastulehdukseksikaan. Lääkärien mielestä verenpaineet on ihanteelliset ja nyt on sykekin, mutta on silti epärytmissä.

Eilen sain tehokasta hoitoa mun sydämeen, mutta mun varsinaiset vaivat jäi aika vähälle huomiolle, mikähän harmitti aikas hurjasti kun eihän nyt sydänlääke auta mihinkään äänen lähtöön tai yskimiseen, joten tänään kävin uudestaan eri lääkärillä (tällä kertaa yksityisellä) joka hoiti homman kotiin kirjaimellisesti. Se löysi kaikki ne vaivat mistä alkujaankin menin eilen hoitoon ja sain ihan "kivasti" eri lääkkeitä tulehduksiin. Kuulemma mun on pakko mennä sydänfilmeihin vielä, koska hänkin alko epäilee sydänlihastulehdusta tähän päälle tai muuta vastaavaa. Voi taivas sentään.

Plussaa tässä on se, että saan syyä paljon mehujäitä ja juoda päärynäjuissia koska ne on ainoot asiat mitkä uppoo parhaiten.

3 kommenttia :

  1. paljon paranemisia!! kyllä se lääkkeillä hoituu :)

    VastaaPoista
  2. Appuva. Poistin Suvi vanhingossa sun kommentin, mutta kiitos paljon! Eiköhän tää paremmaks muutu :)

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.