sunnuntai 22. syyskuuta 2013

SYDÄNTÄ RIIPAISEVAA

Rakastan syksyä ja tänäänhän sitten iski pienehkö kiireen tunne kun tajusin ulkona, että voi kun kiva, lehdet tippuu jo puista ja en oo yhtään kerennyt kuvailemaan ulkona jotain niin mahtavaa kun ruskaa. Päätinpä siis kuvata tänään aktiivisesti ja muutenkin menestykseekkästi mutta sepä päätös päätty yhtä nopeesti kun tuli mieleenkään koska löysin blogin joka kirjaimellisesti lukitsi mut koneen ääreen tuntien ajaksi. Selasin, luin ja tuijotin välillä epäuskovin ja välillä surullisin silmin tekstejä ja kuvia mitä sieltä löytyy paljon. Kyseessä on blogi nimeltä Tästä kaikesta ja se on tarina perheestä ja paremmin ehkä tytöstä joka sairasti sairautta nimeltään INCL. Koskettavaa kerrontaa niin ennen kuin myös jälkeen tämän ihastuttavan Senni-tytön kuoleman jälkeen. Heräsi myös itsekkin siihen, että miten hyvin asiat on itsellä ja miten vähän osaakaan arvostaa jotain pieniä asioita joita jotkut eivät tule koskaan saamaan.

Blogi oli mun mielestä yksi parhaimpia mitä oon koskaan edes lukenut koska sieltä oikeen loistaa mahtavan perheen yhteinen voima. Aivan mieletöntä huomata miten upea äiti tuota blogia pitää ja kuinka mahtavan elämän tämä pieni tyttö sai vaikka lyhyt ja epäonninen olikin. Kunpa kaikilla samassa tilanteessa olevilla lapsilla olisi samanlaiset kotiolot. Tälle naiselle pitäisi mun mielestä myöntää joku vuosikymmenen paras äiti-palkinto koska tollasessa tilanteessa ei jokainen pystyisi selviytymään niinkään pitkään kuin hän. Itse en edes pystyisi moneen asiaan mihin hän on pystynyt. Menkää lukemaan tämä blogi lopusta alkuun. Ette kadu.


Tämän blogin lisäksi sunnuntaihin on kuulunut oikein hyvää. Ihmeellinen päivä vaikka mitään ei olekkaan tapahtunut. Nostalgisia tunteita ilmeni vaihteeksi kun telkkarista tuli mun nuoruudesta ylifanaattisesti ihailema leffasarjan viimeisin leffa eli High School Musical 3 ja sitä piti välillä vähän aikaa tuijotella ja oli aika hassua, että edelleen muistan jokaisen vuorosanan ulkoa. Myöskin mun rakastama Photoshop Elements 11 päätti irtsanoa meidän kolmen kuukauden kokeilusuhteen ja jouduin sitten maksamaan 100 euroa siitä, että sain sen kokonaisuudessaan mun koneelle koska en vaan pysty elämään ilman sitä. Sain vieroitusoireita jo heti kun tajusin ettei pysty enää muokkaamaan kuvia. Ei edes kirpaissut paljoa koska tietää miten paljon sitä tuun käyttämään ihan jokapäiväisesti. Minkä takia ne edes maksaa niin tolkuttoman paljon? Noh, pääasia, että nyt se on taas mun koneella jopa huikean päivän eron jälkeen ja ei koskaan lähde pois.

Nyt on taas yksi viikko takana ja huomenna alkaa uusi sellainen. Mihin oikeesti nämä viikot katoo koska tuntuu aina, että kokoajan on sunnuntai. Hyvähän se on mutta on se kummallista kun arkena tuntuu, että päivät ei mene mihinkään mutta sitten perjantaina lähtee joku loppuspurtti ja ei edes tajua kun viikonloppu onkin jo ohi. No eipä se mua haittaa kun on työ mistä tykkää! Jotenka näissä merkeissä elokuvan pariin ja tekemään Orion Pharmalle tilausta. Hyvää yötä!

6 kommenttia :

 1. Voii luin tlukasin tota ''tästä kaikesta'' blogia, oli kyllä riipasevaa :( Pitää vaan olla tyytyväinen omaan elämäänsä ja itteensä... Ja kiva tää sun blogis muuten :)! Tosi upeita kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :( Se blogi kyllä antaa paljon ajateltavaa. Hyväkin sinänsä, että antaa. Kiitoksia muuten hei! :) Piristit iltaa.

   Poista
 2. Huhhuh, luin just ton blogin alusta loppuun ja säikähdin omaa peilikuvaani. Silmät aivan punaset ja nenä tukossa itkemisestä. Anto kyllä paljon ajateltavaa! Mutta tuo nainen kyllä ansaitsis todellakin jonkun palkinnon, upeaa kuin positiivisena tämä pysyi. Itse en tiedä oisinko kyenny tollaseen. Lapsi sai kyllä parhaan perheen jonka vain voi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi en oo ollu ainut jossa toi herätti vahvoja tunteita! On kyllä niin ajattelemaan laittavaa sisältöä, että huh. Oon samaa mieltä kyllä tosta, että kyseinen tyttö sai parhaan perheen mitä vaan voi. :)

   Poista
 3. ihana blogi<3
  käy katoo ja jos tykkäät ni liity lukijaks:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anu! :) Käyn kurkkaseen jossain välissä.

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.