keskiviikko 4. syyskuuta 2013

LIHAKSET KRAMPISSA, MIELI KOOMASSA

Rankka viikko takana ja viel yksi rankka päivä edessä ja sitten pitäisi helpottaa. Viikkoon on mahtunut 11 tuntinen työpäivä, uusia työhaasteita joista on selvitty hyvin ja todella aikaisia heräämisiä. Tänään oli yksi niistä pahimmista. Jouduin heräämään noin kello 4 aamuyöllä koska olin ajatellut, että nukun jopa huikeet vartin pitempään kun menen pyörällä pysäkille (kävelee sen puolisen tuntia) ja alitajunnassa sitten ressasin tästä ja heräsinkin jo puoli neljältä. Lähdin pyöräilemään täysin pilkkopimeeseen 4:56 ja voin kyllä sanoo, että pelotti aivan hirveesti. Tää paikka on aika syrjänen eli ei mitään liikennettä oikeestaa ja ihmisiä nyt ei siihen aikaan oo lähimailkaan. Pyöräilin eri reittiä koska toinen reitti olisi vielä ollu pelottavampi kun iso metsätie ja toinen oli asuinalueen läpi menevä autotie, jonka keskellä ajoin. Melkeen hypin onnesta kun pääsin vihdoista viimein ison tien varteen ja parkkeerasin pyörän erään paikan viereen ja suuntasin pysäkille istumaan puoleksi tunniksi. Jep. a) heräsin töihin kolme tuntia ennen vuoron alkua b) olin töissä tunti ennen vuoron alkua ja c) opin rakastamaan pyörää uudestaan.

Päivien kuvasaldo on siis jäätynyt olemattomaksi nyt ja en usko, että pitäisi sitä pahemmin perustella koska kai nyt jokainen työssäkäyvä tietää ettei aina jaksa ja kerkeä kun pitää huolehtia omastakin elämästä pitkien työpäivien jälkeen vaikka kiinnostuis blogata ois jatkuva. Viikonlopun aikana toivottavasti elämä voittaa ja pääsen taas näpräämään kameran kanssa. Viikon päästä on ne häätkin ja vaikka mitä mahtavaa tiedossa jo tulevana viikonloppuna. Ah, elän tällä hetkellä viikonloppuja varten ja se nyt ei kauheen hyvä oo. Uskon kuitenkin tämän olevan tilapäistä.

Mua huvitti tänään kun töiden jälkeen hain lähikaupasta limpparia ja ruokaa marsuille. Kassalla naureskelin sisäisesti miten naurettavat ostokset mulla on. Energiajuomaa ja Pirkan salaattia. Melkeen jopa opiskelijatunne tuli. Minkähän takia en jo nyt osta sitä luomua ja "hyvää" kun suunnitelmissa on omaan kotiin muuttaessa panostaa raakaruokaan ja luomuihin sun muuhun. Oon mä jännä tyyppi kun ES vie huomion terveellisten juomien rinnalla. Oh well, ainakin limppari oli light ja vielä parasta makuakin. Mitään tarvi syödäkkään kun ei jääkaapista löydy jalopeenoja. Pakko hakee niitä huomenna kun en syö kun töissä aamusin ja kotona ei maistu ruoka kun ei ole niitä. Miten vaikeeksi voi ihminen tehdä oman ruokavalionsa? - Todella vaikeeksi.

Nyt on taas sepitelty jotain pientä sekä turhaa ja jatkan Julkkis Big Brotherin (jep, tiedän tiedän) katsomista ja koitan rentouttaa lihaksiani epätoivoisin yrityksin. Aamulla vielä pitäisi panostaa astetta isommin ja sitten voikin loppuviikon höllätä. Can't wait!

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.