sunnuntai 15. syyskuuta 2013

KAUNEIMMAT HÄÄT KOSKAAN

Huh! Sunnuntai jo vierähtänyt ohi ja tuntuu, että mä oon entistä väsyneempi kun perjantaina. Aivan tajuttoman ihana mutta myöskin raskas viikonloppu takana johon on mahtunut niin paljon tunteita ettei ole sanoilla kuvailu mahdollisuutta niiden tulkitsemiseen täysin tässä. Eilen siis vietettiin enoni häitä ja oli todella kauniit ja onnistuneet häät eikä siinä vaiheessa kovasti harmittanut enää kun koko perjantai meni hääpaikkaa tehdessä ja valmistellessa pienen pieniäkin juttuja jo työpäivästä väsyneenä ja muutenkin sairaana. Voisin vaikka nopeesti kuvailla mitä kaikkea on tapahtunut nyt perjantaista lähtien.


Perjantaina suunnattiin suoraan mun töistä tekemään ruusuasetelmia ja vaikka minkälaisia asetelmia sekä tietenkin ruokia eräälle huvilalle josta sitten suunnattiin puolisen tuntia juhlapaikalle missä melkeen iski pieni paniikki päälle. Meitä oli ehkä kymmenen ihmistä ja koko juhlapaikka oli täysin tekemätön. Pöydät piti asetella saliin niin, että kaikki mahtuisivat liikkumaan ja istumaan, kaikki pöytäliinat piti olla sentilleen oikein, lasihelmet sävylleen täydelliset lasikipoissa ja ruusuasetelmat oli tarkoin määritelty eri pöytiin sun muuta niin tarkkaa, että kerran tokaisin mummulleni etten ikinä mene naimisiin. Ehken mä nyt tosissaan sitä sanonut..

Juhlapaikkaa tehtiin yli viisi tuntia helposti ja kotiin lähtiessä olin niin väsynyt kun töistä suoraan lähtenyt ja mitään koko päivänä syönyt muuta kuin aamulla töissä jos nyt ei kahta karkkia juhlapaikalla lasketa. Huh sanoin kyllä kun kotiin pääsin ja heti melkeen simahdinkin ja aamulla olikin herätys jo seitsemältä kun lähdettiin tyttöporukalla kampaajalle missä meidän hiukset laitettiin kuntoon ja sieltä kiireellä sitten kotiin meikkaamaan ja pukemaan sekä tekemään viimeiset paniikkivaihdokset kun mekko olikin liian lyhyt omasta mielestäni. Selviydyin onneksi siitäkin epävarmuudesta vaikka koko päivän vedin valitsemaanikin mekkoa alaspäin ja varmistelin sukulaisilta ettei mikään vilahtele. Se oli kyllä ärsyttävää.

Juhlapäivä itsessään oli aivan ihana. Kuten kerroin niin kuvasin koko päivän ja sain kuvata ihan alttarilla sekä paikoissa mistä sai huikeita kuvia muistoksi. Niitä kuvia en silti blogiin aio julkaista koska mulle hääjuhlat ja muutenkin sukulaispainotteiset kuvat on sen verta henkilökohtaista etten aio sellaista laittaa tänne. Kuvia otin reilusti yli tuhat kappaletta ja niissä on iso työ käydä lävitse ja tehdä tarvitsemat muokkaukset sekä rajaukset. Onneksi hääpari on häämatkalla pari viikkoa etelässä niin ei ole paineita viellä saada kuvia valmiiksi. Kaikessa rauhassa niin tulee loistavia muistoja sitten valokuvakansioon.


Häissä oli ihana nähdä sukulaisia ja jutella niin hyviä keskusteluita. Hyvä mieli oli kokoajan vaikka olo oli huono ja kuvaaminen oli paikoittain todella raskastakin sen takia. Hyvä bändi, hyvä artisti, hyvä mieli, hyvä fiilis, hyvä ruoka sekä erittäin kaunis juhlapaikka järven rannalla johon loisti koko illan ja yön upea (lähes) täysikuu joka valaisi upeesti järven pintaa. Aivan täydellinen hääpäivä. Ehkä mä sittenkin meen joskus naimisiin vaikka vähän mieli muuttui perjantain järkkykiireessä.

Saatte pieniä kuvamaistiasia häistä mutta ette valitettavasti paljoa. Nyt mun on pakko lähteä tulehtuneen silmäni kanssa suihkuun kärvistelemään oloani ja sen jälkeen heittäytyä sängylle viellä hetkeksi lepäilemään ennen kuin alkaa jo uusi viikko ja uudet kuviot. Näihin kuviin ja tunnelmiin, hyvää yötä!

6 kommenttia :

 1. Ihania kuvia. :) Ois kiva nähä enemmänkin mut kyllähän sen ymmärtää ettei varmaan hääpari ja muut hirveesti arvostais, jos julkaisisit tänne vähän kaikkea :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Täytyy kattoo jos viellä jotain julkaisis mutta en oikeen sukulaisista halua laittaa tänne kuvia kun vähän vääriä silmäpareja täällä selailee muutenkin tätä blogia. :) turvallisuus ennenkaikkea.

   Poista
 2. Oi miten kauniita kuvia. Tosta vikasta jotenki huokuu hyvä fiilis :D sellanen... rauhallinen!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiiitos Jonna! :) Tykkään itekkin tuosta viimeisestä. Onnistunu otos ja todellakin huokuu sitä rauhallisuutta :D

   Poista
 3. Upeita nämä kuvat! :) Häät on kyllä aina niin kauniit juhlat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja varsinkin jos yksityiskohtiinkin on panostettu eikä ole vain lättästy asioita sinne tänne. :) Kiiitos kehuistakin!

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.