sunnuntai 8. syyskuuta 2013

IKEAN PYÖRTEISSÄ

Hej! Pitkästä aikaa ihan kuvallista kuulumispostausta ilmestyisi nyt. Sunnuntai on taas ja huomenna alkaa kiva uusi viikko ja paljon jänskiä juttuja tiedossa eikä sen takia yhtään edes harmita viikonlopun loppuminen. Viikonloppukin meni kivasti kaverin kanssa perjantaina pyörien pitseriasta terassille, sieltä kauppaan sekä sieltä sitten kaverille istumaan iltaa. Paras tapa aloittaa viikonloppu. Eilen löhösin koko päivän kotona dataillen ja leffoja tuijotellen ja tänään oon sitten juossut kaupassa kun maailmanmatkaajat palasivat tänään kotiin ja auto oli taas käytössä. Käytiin sielä niin mun rakastamassa maagisessa Ikeassa ostamassa paljon jutskuja muttei kuitenkaan tarpeeksi ja taisin vähän seota taas ostosteni kanssa.

Ostin Ikeasta tosiaan aivan tajuttomasti viinilaseja (18 kappaletta), 18 kappaleen lautassarjan joka poistuu myynnistä, kaksi lasikarahvia, 4 säilytyspoksia ruualle, 12 kappaletta lasimaustepurkkeja, tavallisia korkeita juomalaseja (6 kappaletta) sekä ihania valkosia syviä lautaskulhoja (6 kappaletta). Olisin voinut ostaa kirjaimellisesti Ikeasta kaiken. Se on niin edullinen, että ihan kaikki näyttää hyvältä jo sen hinnan takia. Kaikkiaan ostoksista maksoin 115 euroa pyöristetysti, joka on aivan naurettavan vähäinen summa noista kaikista. Lautassarjakin normihintasena olisi maksanut 50 euroa ja nyt alennettuna se oli huvittavat 35 euroa, joka on niin vähän isosta lautassarjasta kuudelle ihmiselle. Love it! Hauskaa on se, että ihminen, joka ei edes viiniä juo ja osti silti 18 kappaletta kyseisiä laseja. Näyttää ainakin kivalta lasikaapissa. Turhamaisuus nostaa päätään. Ihan varmasti kuitenkin niitä laseja tulee joskus tarvitseen ja ei se tarkota, että niistä pitäisi vaan viiniä juoda.

Sain myös etelästä tuliaisena ihanan Escadan hajuveden sekä (kiistellysti feikin) Jacobsin hajuveden koska tuoksu ei ole lähellekkään se mitä se on oikeesti mutta kyllä se kelpaa. Escada nyt on ainakin aito ja sen kyllä haistaa. Sain myös muutamat ihanat rannekorut sekä Robertin pokkarin koska kaikki tietää mun rakastavan niitä. Conversen kaksi laukkuakin sain mutta en usko niitä käyttäväni ihmisten ilmoilla. Ymmärrätte varmaan.

Nyt menen raivaamaan noita ostoksia vaatehuoneeseen ja aletaan tekeen couscoussia sekä tulista kanaa. Omnom. Ihanaa sunnuntaita siis kaikille. Huomenna palailen varmaankin iltasella viimeistään kun on näytettävänä jotain ihan mahtavaa materiaalia ainakin toivon ja uskon näin!


Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.