tiistai 10. syyskuuta 2013

UPEA SIRKUS FINLANDIA

Hej! Mun piti jo eilen ahkerana ladata kuvat sirkuksesta blogiin mutta olinkin kotona vasta yömyöhään ja en jaksanut edes herätyskelloa laittaa päälle, joten en olisi jaksanut kuviakaan valmistella joten tein sen nyt tänään. Ei siis varmasti kuvista ole epäselvää missä eilen olin! Aivan mahtavassa kansallissirkuksen näytöksessä Tampereella ja oli muuten hieno show. Otin muutamista esityksistä kuvia ja tässä niitä nyt olisi!

Kaikenkaikkiaan show oli siis kerrassaan upea, hienoja esiintyjiä ja henkeäsalpaavia suorituksia kuten nuoralla kävelyä tavalla johon kykenee vain muutama ihminen maailmassa, älyttömän komeiden miesten akrobatiaa, söpöjä eläimiä ja kauniita naisia joista en kuvia kerkenyt ottaa. Todella onnistunut ohjelma siis ja shown kestokin oli mielestäni kiva. 2 ja puoli tuntia kaikkiaan ja siitä viellä pois 20 minuutin tauko. Vähän eri luokkaa kun nämä naurettavat vajaa 45 minuutin sirkukset.

Kuvat kertoo tässä tapauksessa enemmän kun tuhat sanaa, että jos Sirkus Finlandia on tulossa omaan kaupunkiis niin kannattaa ehdottomasti mennä! On joka euron arvoinen. Mutta nyt suuntaan itse iltapalalle ja jätän teidät katsomaan kuvia. Hyvää yötä


 
 

8 kommenttia :

 1. Voi että, mekin meinattiin tätä mennä katsomaan. Ois ehkä pitänyt sittenkin... :)

  VastaaPoista
 2. Eli siellä saa ottaa järkkärillä kuvia?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se oli vähän niin ja näin. Kyllä ihmisillä oli kameroita jne. Ei ainakaan kukaan kieltänyt ja munkin lähellä useesti sirkusporukkaa meni ohi ja ei mitään kyllä sanonu kamerasta. :) Ilman salamaa pitää kuitenkin ottaa kuvat mutta se on ihan yleinen sääntö melkeen missä vaan.

   Poista
 3. Hienoja kuvia! Voi että, tulee ihan ikävä lapsuusaikoja kun käytiin joka vuosi Sirkus Finlandiassa ja se vaan oli niin huikeeta. Tänä vuonna olisi kyllä houkuttanut mennä, mutta täältä ei ihan niin vaan lähdetäkään... :-D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sinkku! :) Sirkukset on kyllä parhautta ja aika varma lapsuusmuistojen laukasija :D

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.