sunnuntai 18. tammikuuta 2015

HISTORIALLINEN HETKI

lampgustaf lampgustaf

Yli yhdeksän kuukauttahan siinä meni, että sain ensimmäisen kattolampun paikoilleen. Yksi ruuvi vielä on laittamatta mutta se ei ole homma eikä mikään. Sen jälkeen valaisin näyttää tasapainossa olevalta. Iso työ oli löytää sopiva valaisin ja kun se löytyi niin kyllä hymyilytti. Sain eteiseen valon eikä tarvitse enää kylppärin ovea pitää auki, että näkee eteensä. Plafondi Luxor on siis kyseessä ja sen hankin Kodinykkösestä. Samaa sarjaa näyttää olevan 10 senttiä suurempikin valaisin myynnissä. Näköjään tuo omani on loppuunmyyty koska en löydä sen linkkiä heidän sivuiltaan mutta tätä sarjaa se kuitenkin on.

On olemassa sellaisia naisia, jotka vaihtelevat valaisimia puolen vuoden välein tai vuodenaikojen mukaan kun itse etsin sitä oikeaa kuin viimeistä päivää enkä kelpuuta lähes mitään. Kadehdin heidän rahapussiaan ja päätöksentekokykyään koska kumpikin asia helpottaisi huomattavasti materialistin elämää. Onneksi kuitenkin eteisessä vihdoin on nyt valoa tarjolla mieluisessa muodossa, jotta on helpompi lähteä maalaamaan ja sisustamaan kun näkee seinät kunnolla.

Onko kukaan muuten koskaan sanonut miten vaikeeta on valokuvata lamppuja loistossaan? Apua.

Miltäs näyttää?

6 kommenttia :

 1. Ooooh niin kaunis! ♥_____♥ Voi hitsi, kyllä niin kovasti haluaisin hankkia uudet lamput myös koska nykyiset on ihan kamalat. Kolme vuotta ne ovat paikoillaan olleet kun tänne muutin, silloin kun piti vaan saada jonkunlaiset et näkee eteensä xD Pääasiassa kotona pyörineitä vanhoja valaisimia mutta yksi ostettiin uutena olkkariin joka on ihan kamala... Se on oranssikankainen ja voin sanoa että tässä kolmen vuoden aikana PIKKASEN kyllästyttää kun koko olkkari loimottaa oranssina. :'D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voin uskoo, että laittaa kyllästyttään. :D Erityisesti tuon värinen mikä ei varmasti jää huomaamatta. Haha. Onneks kuitenkin Ikeat sun muut on ihan hyviä vaihtoehtoja täynnä jos vaan kelpuuttaa. Kodinykkösestä varsinkin kaikkea ihanaa löytää. Sieltä kannattaa ainakin käydä kattelemassa jos tulee ajankohtaseks ostaa lamppu. :)

   Poista
 2. Oii kuinka kaunis lamppu ! Itsekkin pidän kauniista lampuista ja mielestäni kodissamme onki ihan kauniit lamput ja meidän kotiimme sopivat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kauniit lamput vaan on jotenkin niin kivoja vaikka ne on vaan siellä katossa esimerkiksi. Pöytävalaisimet nyt on erittäin tärkeitä kun ne on kokoajan silmien tasolla mutta kyllä katossakin pitää olla kaunista kateltavaa! Niihin kannattaa siis kyllä panostaa. :)

   Poista
 3. Voi upeus tuota lamppua! Mä oon ennen suosinu enemmänkin kaikkea yksinkertaista ja modernia lampuissa, oon inhonnut sellaisia ihme killuttimia, kristalleja ja yliampuvia härpäkkeitä, joita lampuista voikaan roikkua.. Tässä lampussa kuitenkin on sellasta tietynlaista yksinkertautta mutta myös SÄRMÄÄ. Niin ihana lamppu, koen rakastuneeni.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samoilla linjoilla mennään. Tuo lamppu on neutraalilla tavalla yliampuva ja siks se onkin niin kaunis. Ja särmää on, kyllä! Sun ei pidä muuta sitten tehdä kun lähteä ostamaan tuo lamppu itselles. ;)

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.