torstai 12. heinäkuuta 2012

PIKKUTYTTÖJEN MEIKKEJÄ

Jana Kramer - Why Ya Wanna


Carrie Underwood - Good Girl


Aloha! Onko teistä joku kuullu kyseistä meikkimerkistä kun Laura Key? Oisin todella kiinnostunu tietää, että minkä sortin meikkimerkki tää on, kun saan äidiltäni aina vähän väliä näitä erilaisia meikkijuttuja kun se näitä työpaikastaan saa. Ite pidän kyseisiä tuotteita aika pikkutyttöjen meikkeinä koska ei ne kovin laadukkailta vaikuta ja haisee ihan suoraan sanottuna sellasilta leikkimeikeiltä. Kova yritys kyseisellä merkillä ainakin on kun tekee camera ready meikkivoiteita, vähän niinkuin Revlonin Photo Ready meikkivoide.

Ainakin ensikokeilulla noi vaikutti aivan turhilta. Tuo kyseinen meikkivoide on niin läpikuultava että ei se ees anna mitään sävyä iholle vaikka siinä on laitettu sävyn nimikin ja sitten tää toinen tapaus mikä pitäis olla jonkinlainen peitepaletti ei toimi yhtään ja tää on vähän niinkuin se Wet n Wildin tuote, mikä kyllä taas toimii.

Tämmösiä meikkitapauksia voisin vähän miettiä blogissa ja arvostella huonoja meikkejä, niin ei kukaan lankee ostaan mainoksien mukaan mitään ylihehkutettuja tuotteita, mitkä ei toimikkaan. Oisko hyvä idea? :)

1 kommentti :

  1. ois hyvä idea :)

    en oo kuullutkaan tuosta merkistä, hmm :D

    VastaaPoista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.