keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Summer Essentials: Nail polish

Tänä kesänä ehdottomasti kirkkaat värit on in kynsilakoissa. Ite käytän aina kesällä kirkkaita värejä mitä ei talvella tuu niin paljoo käytettyy ja yleisin sävy on varmaan kaikki pinkkiin perheeseen kuuluvat. Rakastan yhdistellä myös paria tai kolmeekin sävyä kynsissä ja suosittu ring finger trendi sopii myös kesäsin käytettäväks kirkkailla väreillä.

Jos ei esimerkiksi oo kovin värikkäisiin pukeutuva persoona tai ei osaa revitellä keltasessa paidassa ja neon pinkeissä shortseissa, niin kynsilakat tasapainottaa sitä puutosta loistavasti. Joten jos haluaa pukeutua neutraaleihin ja maanläheisiin sävyihin myös kesällä, niin kynsilakkoihin vaan ripaus neonvärei ja glitteriä!

Tässä nyt on muutamia sävyjä mitä rakastan käyttää kesällä, koska kesähän on iloinen juttu niin ei sillon mitään mustaa tai ruskeeta tuu pidettyä.


1. Wet n Wildin E405 Sunny Side Up 2. Wild and Crazyn w52 Summer Neon 3. O.P.In NL B35 Charged Up Cherry 4. Carlo Di Roman N.3


1. Wild & Mildin 69 Silver Shower 2. Nail Polish by H&M U Must Have This 3. O.P.I NL B90 What's With The Cattitude? 4. BYSin 01 UV Blue Bolt


Millasia sävyjä te käytätte kesäsin kynsissä? :)

1 kommentti :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.