sunnuntai 8. heinäkuuta 2012

Summer Essentials: Foundations & BB-creams


Seuraavana on käsittelyssä meikkivoiteet ja bb-voiteet. Itse en kesällä käytä meikkivoidetta lähes yhtään, mutta hätätilanteita varten minulla on myös sellainen takataskussa mutta yleisesti ottaen käytän bb-voiteita ja niistä kaksi onkin esittelyssä alempana, joten sinne mars!

1. Rimmel Londonin Stay Matte, 103 true Ivory

Kyseessä on siis ainut meikkivoide mitä kesäaikana käytän. Meikkivoide antaa iholle mattaisen lopputuloksen mikä on mulle tärkeintä, sillä en halua sitä efektiä mitä meikkivoiteet yleinsä kasvoilla tekee jos on kuuma, että ne alkaa valumaan ja kiiltämään iholla ällöttävästi. Meikkivoide ei peitä täydellisesti ihoa, mikä on myös hyvä koska liian meikatulta ei saa kesällä näyttää ellei nyt oo jotain juhlia mutta muuten ei kukaan halua näyttää siltä että ois kilo meikkiä naamassa.

Meikkivoidetta löytyy normaaleista marketeista missä myydään Rimmel Londonia ja tuotteella on hintaa muistaakseni joku 7-10 euroa, mutta voi myös olla vähemmän tai enemmän. Suosittelen tätä meikkivoidetta ihmisille jotka haluaa kevyen mutta tasaisen meikkivoiteen kesäksi mutta ei kuitenkaan näyttää meikatulta.

2. Garnierin Miracle Skin Perfector, Light

Tuote on varmaan jokaiselle tytölle tuttu sillä sitä on mainostettu monien kuukausien ajan ja veikkaan että varmaan joka toiselta tällainen löytyy kotoa. Tuote on mukavan tuoksuinen, kevyt sekä kohtuu hyvin peittävä bb-voide, eli siinä on samassa meikkivoidetta mutta myös kosteusvoidetta.

Tuote ei mun mielestä sovi rasvaisille ihotyypeille koska tuotteessa tosiaan on kosteusvoide joka saattaa näyttää rasvaisilla ihoilla todella rasvaiselta eikä meinaa pysyä kasvoilla. Enemmän suosittelen tätä ihmisille joilla on kuiva, normaali tai sekaiho. Mutta tietenkin yksilöllistä tämänkin tuotteen toimivuus on.

Tuote on miellyttävän tuoksuinen tosiaan, siinä on tämä Garnierin ominaistuoksu ja se ei välttämättä aina oo kovin mukavaa kun kasvot tuoksuu meikille, mutta kyllä siihen tottuu ja varsinkin jos ei välitä tuotteiden tuoksuista niin tää on oikeen hyvä valinta. Tuotetta löytyy myös marketeista ja hintaa on suunnilleen noin 12-14 euroa.

3. Eyes.Lips.Face. Tinted Moisturizer, Porcelain

Lempparini! Aivan mahtava tuote ja varmaan parhain bb-voide mitä oon koskaan kokeillu. Tuote tosiaan on e.l.f-merkin oma bb-voide jota suomalaiset voi ostaa Englannista tai Yhdysvalloista mutta niille on myös omat nettisivut mistä yleinsä suomalaiset näitä tuotteita ostaa ja sinne pääsee tästä. Tuotteella on hintaa noin 4,50 euroa ja se on osa Studio linjaa.

Tuote on erittäin peittävä, miedon tuoksuinen ja kevyt eli lähes täydellinen tuote jos ei halua näyttää meikatulta mutta silti meikatulta. Make sense? Tuotteessa on myös paljon muuta hyvää kuin nämä, sillä siinä on aurinkosuoja (SPF 20!), siittä löytyy Aloe Veraa, kurkkua sekä A,C ja E-vitamiineja.

4 kommenttia :

 1. Kiitos tuosta Elf-voidevinkistä! Oon jo pitkään miettinyt, että onko sen paikan tuotteet mistään kotoisin, mutta nyt varmaan uskaltaudun sieltä jotain tilaamaan. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo suosittelen kyllä kokeilee Elfin tuotteita koska ne on tosi hyviä vaikka hintaa ei oo todellakaan paljoo. Studio linjan meikit on astetta laadukkaampia mutta kyllä mineraali ja peruslinjastakin löytyy vaikka mitä hyviä tuotteita. :)

   Poista
 2. Vähänkö kivasti toteutettu tuo kuva, tai siis mukavaa vaihtelua kosmetiikkakuville tuollainen luonnonläheisyys :) Pitää melkein joskus matkia..

  http://colours-and-carousels.blogspot.com/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No voi kiitos. :) Kiva saada palautetta! Matki ihmeessä, vaikka veikkaan ettei tää idea oo multa peräisin :p

   Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.