sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Kivoin ja vaikein viikonloppu


Sain aivan ihania nimpparikukkakimppuja ihmisiltä. ♥

Tiettekö mikä on äärettömän kaunista mutta surullista samaan aikaan? No se kun koira kaipaa omistajaansa niin aidosti. Mun isovanhempien koira on tosi kiintynyt mun pappaan ja pappa kun tuli mökille vasta illalla, niin tää koira ikävöi sitä koko päivän. Se istu hiekkalaatikolla tai tien reunassa joku 4 tuntia ja katteli isolle hiekkatielle vaikka koiran näkö ja kuulo on niin huonossa kunnossa ettei kuule, ellei mee korvan juureen huutaan. Ja muka eläimet ei omista tunteita.


Todella ihana ja rentouttava eilinen päivä mulla. lähdettiin aikasin aamusta maalle mummun, äidin ja koira kanssa sekä mökillä oli pari muuta sukulaista. Pelailtiin, syötiin, leivottiin mulle nimpparikakku, niin ja kaikista upein juttu oli se, että me lähdetään pienellä porukalla keskiviikkona KREIKKAAN! Kyllä, Kreikka here I come. Oon niin innoissani ja onnellinen kun viimesestä etelänmatkasta on joku viis vuotta. Oi jes, viikon ressivapaa tästä puuduttavasta elämästä. So lovely.

Eilen oli kyllä tosi ihana päivä siis vaikka äitin kanssa bongattiin kuollut käärme hiekkatieltä ja mullehan se oli naurettavan iso järkytys koska pelkään käärmeitä ylikaiken ja sen takia äidin kädessä on kiva mustelma kun tartuin niin kovaa siihen kiinni. Haha, ikimuistoine tapahtuma kyllä kun koko mun elämän aikana (eikä isomummun 88v aikana) oo käärmeitä mökillä nähty, paitsi pari kertaa kuolleena jossain tiellä. Hrr, mutta pääasia että se oli kuollu.

Me ei oltu maalla yötä parin asian takia, mutta oli tosi ihana päivä kaikenkaikkiaan ja lähettiin äitin kanssa mökiltä puol kymmenen aikaan ja yheltätoista oltiin kotona. Tänään käytiin vähän shoppaileen mulle kesävaatteita Kreikkaan ja haettiin varastosta iso matkalaukku. Ah miten ihanaa, en malta oottaa että alan pakkaileen. ♥

1 kommentti :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.