keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

So just forget about the world, we're young tonight

Justin Bieber - Beauty and a Beat


Justin Bieber - Maria

Oon kirjaimellisesti rakastunut Justin Bieberin uuteen albumiin. En voi tälle mitään. Kyllä jokaisen se pitäis kuunnella ja ravistaa ne vanhat ennakkoluulot tuosta jäbästä poies. Loistavaa musiikkia ja parilla biisillä jopa on niin hyvä tarina taustalla, että se on lisäpiste. Eniveis tästä jumalointi alotuksesta huolimatta MOI! Tänään on ollu oikein mukava kotipäivä vaikka ulkona on sateisen tylsä ilma ja kalenteri näyttää jo melkeen puolta väliä heinäkuuta. Tosi kivaa. Tänään kuvailin tosiaan pikkusen postauksia tuleville päiville, että ei sitten tarvi tuolla ulkona kyykkiä kaatosatees kun tosiaan lähes kaiken kuvaan ulkona kun sielä on paras valaistus ennen kun saan kunnon spottivaloja itelleni.

Oon koukuttunut Justinin albumin lisäksi taas elokuviin sekä yhteen sarjaan mikä harmittavasti on minisarja. Oon kattellu varmaan 10 elokuvaa kahden päivän aikana ja ihan huippumahtava oli toi Superäiti eli Smother, vaikka se oli täysin älyvapaa niin oli kiva kerrankin nollata aivot kun yleinsä kattelen vaan psykologisii trillereitä niin joskus vähän keveempää settiikin voi kattella.

Mulla on hirmunen hinku kuvailla kaikkia postauksia tänne blogiin mutta oon huomannu että tässä paremmassa kamerassa on törkeen huono akku. Ei tarvi kun 100 kuvaa ottaa, niin johan vilkkuu jo että laturiin ja äkkiä. En tie miten saan huonepostauksen kuvattua, ellen keksi sitten jonkun loistavan kikan miten pätkin sitä pienempiin osiin ja yritän yhdistellä sitä. Toisekseen tää meiän talon valaistus on niin surkea tosiaan, että sisällä on ihan turha luulo kuvailla mitään postauksia tai niistä tulee niin epätarkkoja että en halua julkasta ees niitä kuvia. Äh, sitä päivää odotelles kun saan laadukkaan järkkärin.

Nyt suuntaan tekeen jonkinlaista iltapaa ja saunotteleen sekä varmaan pikkusen lisää elokuvia. Ihanaa illanjatkoo teille! ♥

Ps. Muistakaas nyt linkittää niitä blogeja! Ylihuomiseen asti aikaa. :)

2 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kyllä mä sitä ymmärrän lukee, kun tota norjaa osaan niin se on aika samanlaista :)

      Poista

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.