lauantai 20. lokakuuta 2012

PIENI MIES, PIENEN NAISEN KANSSA


Kaks aivan ihanaa vanhusta käveli tänään sairaalalla mun ohi, kun istuin autossa ja kuulin niiden keskustelua sen parin minuutin ajan aika tarkasti siinä, kuitenkaan mitään erityistä huomioo niihi kiinnittämättä. Satuin sitten vilkasee yhessä kohtaa niitä, niin tää mies mittas ilmeisesti vaimonsa pituutta tolla kävelysauvalla ja tokas kovaan ääneen ''pieni mies, pienen naisen kanssa!'' ja en oikeesti voinu muuta ku hymyillä miten söpösti ne toistensa kanssa oli vaikka kävely oli hitaampaa ku etanoilla.

Tänään on ollu kyllä erittäin vaikee aamu.. en kahteen tuntiin herätyksestä päässy ylös tai pidettyä silmiä auki 10 sekkaa pidempää. Pakolla sitten joskus kakskyt yli kymmenen nousin ja suoraa meikkaamaan kun alle vartin sisään lähdettii asioille äidin kanssa. Käytiin viemässä vuokraleffoi takas, sairaalla syöttämässä erästä ihmistä ja sitten vielä cittarin kautta hakeen limsaa (hihii mulle neljä pulloo itelle) ja muita juttuja kun meille tulee tänään kummit saunomaan sun muuta.

Aivan jäätävä väsymyys siis on ja ei hyvältä näytä tällä unirytmillä kun maanantaina alkaa työssäoppiminen päiväkodissa.. mutta toisaalta saa nukkua normaalia enemmän, yli puol tuntia. ♥ Nyt varmaan koitan ettiä jostain villasukat, meen hetkeks sängylle vaikka on alle tunti aikaa vaan olla omissa oloissa ja sitten varmaan koitan repiä jostain energiaa.

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.