torstai 11. lokakuuta 2012

JOS EN TIETÄIS ETTÄ SIEL OOT, EN JATKAIS

  Heipsis. Mulla alko SYYSLOMA (♥♥♥♥♥♥♥) ja reilun viikon aikaa on löhöilymahollisuus ja sitten alkaa työssäoppiminen, joten nyt on syytä levätä ja olla. Viime päivät on menny aika sumun alla, kouluressin ja ärsytysfiilareiden takia, niin en oo päivitelly mitään sen kummosempaa tänne. Tänään oli tosiaan vika koulupäivä ja kiitän siitä, koska meni fiilarit täysin. Äh, miten voi olla niin älytöntä touhua. Onneks kohta valmistuu, ei pää nuppi enään kestä tai sitten oon vaan niin saakelin haastava luonne, että tuntuu et pienetkin uusavuttomuudet ja toistamiset ottaa päähän kovempaa.

Päivän kruunas tosiaan järkyttävä ilmiriita äidin kanssa, mitä en todellakaan ala täällä puimaan enkä kenenkään muunkaan paitsi läheisimpien kanssa mutta siis, voin sanoo että on jaksaminen aika tiukilla tällä hetkellä. Ragen alaisena sain kyllä tehtyy vaikka mitä, kuten kirjotettuu viestin äidille luettavaks aamulle, tein kalenteriin uuden kivan kannen ja sain revittyä muovisäkin irti rullasta kun olin alkamassa siivoomaan, mutta siihen se sitten jäikin. Huomenna ainakin pussi odottaa sitä kun alotan siivoileen. Voi vee miten hauskaa.

Joo, huomenna pitäs kaikesta huolimatta keksii jotain kivaa äidille kun sillä on synttärit ja ajattelin kävellä tuolla jäätävässä säässä kukkakauppaan ja kiikuttaa jossain takin alla jotain kukkia, ellen taksia tohon matkalle soita, no eikai. Eikai kukat nyt 45 minuutis kuole. Jos kuolee, niin on mulla ainakin ensiapukortti suoritettu, noni nyt lopetan tälläset superhauskat jutut. Nyt suuntaan kattoon kauhuleffoja ja päästän teidät lukeen jotain muuta laadukkaampaa tällä kertaa, muahaa. :) heippa ♥ 

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.