perjantai 19. lokakuuta 2012

KYSYMYKSET PART 2 (Blogi & Ihailut)

Blogimaailma ja valokuvaus


Minkä takia bloggailet? inspiroiko joku blogi sua? onko sulla haaveita vaikka tienata bloggailulla, kun kaikki bloggaajat tuntuu siihen joskus siirtyvän?
Luin blogeja vuosien ajan ja innostuin itekkin siitä, että vois joku päivä kirjotella ihan itekkin semmosta. Ei mua tietyt blogit inspiroi, mutta yleisesti ottaen kaikki jollain tavoin, vaikka tykkään pelkistetyistä ulkoasuista ja isoista tarkoista kuvista, niin tähtään niihin itekkin. En usko että koskaan alkaisin laittaa blogiin niitä mainoksii, koska jotenkin se tuo mulle sellasen fiiliksen ettei bloggaa omasta tahdosta tai aidosta kiinnostumisesta vaa siitä, että on pakko kirjottaa että tienaa. Sen huomaa tyylii jostai suosituista blogeista missä bloggari kirjottaa jostain jutusta kolme lausetta, kehuu maasta taivaasee ja sitten tekstin paikalla on 29 kuvaa siitä yhestä tuotteesta. Eikä varsinaisesti oo mitää sanottavaa ja sama koskee myös niitä jotka laittaa vaikka Nelly.comin vaatekollaaseja (uusi tuotteita) blogiinsa ja tuhat linkkiä Nellylle.

Miksei sulla oo kasvokuvia täällä blogissa?
On ja tänkin oon selittäny pariin otteeseen miksei ole enempää. Suojelen yksityisyyttäni perhetilanteeni takia ja en koe tarvetta siitä selittää sen enempää. Ehkä tulevaisuudessa saatte kuvia enemmänin, mutta for now.. this is only what you get.

Onko sun kavereilla blogeja?
On muutama, mutta oon saanu kyllä blogimaailmasta niitä kavereita.

Voisitko tehä joskus diy juttuja?
Joo! Oon tehnykkin tänne pari aika surkeeta, mut joo voisin kyllä tehä jotain ku ideoitaki löytyy.

Koska innostuit valokuvailusta?
Joku vähän päälle vuosi sitten. En tie mistä se lähti, mutta innostuin enemmän ja enemmän kuvaamisesta ja nykyään tuntuu että elän kameran kautta. Mietin jatkuvasti et miltä erilaiset jutut näyttäis kameralla otetuis kuvissa jne. Maltan tuskin oottaa jos saan jouluna järkkärin!

Ihailut, vihailut ja tuhlailut

Mikä vuodenaika on kaikista kivoin ja miks?
Tää on aika vaikee, koska mun mieli vaihtuu vuodenaikojen mukaan. Kesällä haluun talven ja talvella kesän, mutta jos saisin valita niin ois aina syksy mutta ois kesäset ilmat, eli ei satais. Vihaan kesän kuumuutta ja talven kosteutta ja pimeyttä, eli syksy on kaikista parhain.

Mihin käyttäisit miljoona euroo jos saisit ihan mihin vaan laittaa?
Ei sitä varmaan pysty sanoo tässä näin, että mitä oikeesti tekis mutta jos saisin tollasen määrän rahaa niin mä ostaisin kyllä ihan ensimmäisenä mulle, vanhimmalle pikkuveljelle ja iskälle uudet talot, ehkä autotki ja sitten haluisin kyllä ostaa kaikenlaista turhaa Iphonesta merkkilaukkuihin, ihan vaan sen takia että ois kiva kokee että onko se todellisuudes niin hienoo kun väitetään.

Sitten varmaan lahjottaisin aika paljon hyväntekeväisyyteen, eli Punaselle Ristille ja erilaisille järjestöille jotka turvaa lasten tulevaisuutta paremmaks ja jos vaan pystyisin niin haluisin alkaa käyttää hyödyks mun koulutusta ja mahdollisesti jatkokoulutusta ja lähtisin kehitysmaihin rokottaa lapsia ja auttaan yleisestikkin ottaen. Loput varmaan käyttäisin elämiseen, matkusteluun, luomuruokaan (joo, se on hyvää mutta kallista) ja sitten jakelisin mulle rakkaille ihmisille sekä turvaisin pikkusiskon ja pikkuveljen tulevaisuuden jollain säästötileillä. Plus tietenkin hankkisin huippumahtavan järkkärin, ehkä kakskin.

Jos sinulla olisi yksi päivä (24 tuntia) aikaa tehdä ihan mitä vain ja missä vain (ilmaiseksi), niin mitä tekisit? Ihan ensimmäisenä varmaan ottaisin yhden mulle tärkeen ihmisen ja lähtisin sen kanssa Fazerin suklaatehtaalle hakeen ihan älyttömästi karkkia, sitten mentäis Hartwalille ja otettaisin ihan älyttömästi limsaa, sitten mentäis kiertelee johonkin super isoon kauppakeskukseen ja saatais ottaa ihan mitä halutaan itelle, sitten mentäis johonkin rentoutuspaikkaan missä saisin ottaa geelikynnet ja kaikki muut turhakkeet ja sitten tää toinen sais tehä jotain miehistä, kun mies kerran on ja sitten me mentäis kattoon jotain leffoja ihan leffateatteriin, minkä jälkeen mentäis syömään johonkin isoon ravintolaan (niin ja meillä on koko päivän oma kuljettaja ja minilentokone), sitten sieltä mentäis johonkin super sviittiin missä meillä olis oma konsertti ja siellä olis kaikki maailman upeimmat artistit ja sitten me saatais hierontaa, suklaalla kuorrutettuja mansikoita ja muumilimua niin paljon kun lähtee ja sitten kun on tunti aikaa enään, niin sitten me nukutaan. Sounds good?

Tykkäätkö hevosista?
Joskus tykkäsin tosi kovasti, mieltei rakastin mutta sitten se into hälveni kun heppa astu varpaiden päälle ja ne muutenkin on niin vaativia kaiken siivouksen ja hoidon takia. Ne on oikein kauniita eläimii, mut hevosharrastuksien takia mun sietokyky on kadonnu hevosia kohtaan kun ne on nykyää iha ku jotai lelui.

Kauhuleffat vai komedia?
Kauhuleffat ehdottomasti!

Onko sulla toisia nimiä?
On kaks, mutta niitä en kerro ;)

Lempi vaatekauppa?
Forever21 varmaan tai sitten tuttu ja turvallinen H&M, mutta en kyllä laadusta puhu mitään sen firman osalta, mutta se on ihan sellanen ok-kauppa.

Lempi jäätelömaku?
Ben & Jerry'sin cookie dough.Lempi eläin?
Koirat ja marsut.

Millaista musiikkia kuuntelet?
Aika laidasta laitaan, jos otetaan hevimetallit ja japanipimputukset pois. Tykkään ihan perus mainstream musiikista, sitten taas vähän paremmasta musiikista ja sitten sellasista joita harva tietää. Voisin tehdä musiikkipostauksenki.. huu nää kysymykset inspiroi mua nyt!

Lempi kirjasi?
Colleen McCulloughin Okalinnut.

10 parasta elokuvaa, mitä olet nähnyt?
Ihan älyttömän vaikee! Laitan ekat kymmenen jotka tulee mielee, mutta niitä on oikeesti ihan liikaa. Dear John, Letters to Juliet, Hard Candy, The Uninvited, Äideistä parhain, Mother and Child, Lying to Be Perfect, Jag saknar dig, The Notebook ja The Client List. Lempi kosmetiikkamerkki? Gosh. Merkkivaatteet vai markettivaatteet? Markettivaatteet.

Lempiohjelma?
Greyn anatomia.

Lempi artisti?
Tooo many. Michael Jackson, Kenney Chesney, Demi Lovato ja vaikka mitä. 

Syksy vai talvi?
Syksy.

Talvi vai kevät?
Kevät.

Ihanimmat ja kauheimmat asiat koko maailmassa?
Lapset on ihanimpii ja kauheimpia on kaikki, ne hirveydet mitkä kohistuu niihin. Eli oon aika lapsirakas ilmeisesti. Yleisesti ottaen kaikki vääryys on kauheinta ja taas ihaninta on kaikki hyvyys ja tasapuolisuus.

Mikä on vaikein ja kivoin kouluaine?
Matikka on hirvein/vaikein ja kivoin on varmaan kuvataide, jos siellä sais tehtyä jotain järkevää ja varmaan joku psykologia/mielenterveysaineet.

Onko susta pissikset ärsyttäviä?
Haha! Ne on ärsyttävintä koko maailmassa. Ei vaiskaan, riippuu millasista on kyse. Meikkivoidehuulet, legginsit mutta ei pitkää paitaa, vetyperoksidi-tupeeratut-blondit hiukset sekä valkonen eyeliner riittää mun silmien palamiseen.

Lemppari herkku?
Ben & Jerrys jätskit, sorbetit, sellanen Kreikkalainen mansikka marmeladihyytelö, minttusuklaapallot ja sellaset Safari suklaakeksit.

Paljonko sulla menee rahaa kuukaudessa vaatteisiin, meikkeihin jne?
Tosi vähän oikeestaan. Mulla on kuukaudessa noin 50 euroo rahaa ihan kaikkeen, niin mä hyvin paljon oikeestaan ostan mitään meikkejä muuta kun aleista. Vaatteisiin ei mee kun ehkä parikymppiä, joskus ei moniin kuukausiin mitään.

Mitä ruokaa tykkäät tehdä?
Harvoin teen ruokaa, mutta kaikki tulinen ja eksoottinen on sellasta mitä voisinkin tehdä. Jos joskus teen jotain ruokaa, niin se on jotain terveellistä koska mä tykkään tehä annoksii marjoista, hedelmistä ja kaikesta tommosesta, mutta en tie onko se sitten varsinaisesti kokkaamista. 

Minkä esineen haluaisit juuri nyt omistaa?
Ipadin, koska haluan pelata sanajahtia isolta näytöltä.

Mikä on rakkain tavarasi?
Läppäri. Ei tarvi selittää sen enempää. Mutta jos mietitään syvemmin, niin varmaan sellanen pieni (ihanalta tuoksuva) pehmokoira, minkä joskus pikkusena sain laivalta kun sitä olin eka monet tunnit ihaillu ja vonkunu. 

Jos voittaisit lotossa päävoiton, mitä tekisit rahoilla?
Kerroin aika paljon jo mitä tekisin miljoonalla tuolla aikasemmin. Ensisijaisesti ostaisin sen kodin itelleni ja parille rakkaalle, ehkä autotkin.

Mikä on suosikkivuodenaikasi/viikonpäiväsi/kellonaikasi?
Syksy on parhain vuodenaika kuten oon sen jo jossain kohtaa sanonu, lempiviikonpäivä varmaan on perjantai ja kellonaika on joskus viikonloppuna varsinkin siinä 9-11 sisällä.

Kerro joku pikkuasia, mikä ärsyttää?
Se, kun haet juotavaa yöllä ja tuut omaan huoneeseen siinä uskossa, että jee nyt pääsee sänkyyn niin samalla sekunnilla kun astut huoneeseen niin marsut alottaa järkyttävän kiljumisen ruuan perään.

Maito vai piimä?
(Kevyt) maito.

Sitruuna vai lime?
Sitruuna ♥

Ei kommentteja :

Lähetä kommentti

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.