maanantai 1. lokakuuta 2012

SMILE TODAY, TOMORROW COULD BE WORSE

Sturm und Drang - Molly the Murderer
Heipsis! Mun piti postailla jo aikasemmi tänään, mutta on vähän taas joutunu venyyn joka suuntaan ja nyt vihdoin pääs koneelle ja kello tosiaan on vähän yli kaheksan illalla. Tänään aamu starttas vähä erilaiseen tapaan kun normisti kympin aamuina kun sais nukkuu, niin lähettii Emmin kanssa aamupalalle Coffee Houseen ja sen jälkeen sitten oli parisen tuntia kouluu, eli lähinnä himolaittautumista koulukuvauksiin.

Kuvausten jälkeen päästii koulusta ja kotona kääntymäs kerkesin käydä kun lähin taas liikenteesee ja suuntasin isovanhemmille missä kävin vähä tekee Avonin tilauksii mummunkaa, ellei siis joku jo tienny että oon kauneuskonsultti.. niin nyt tiedät. Tää viikko on aika paljon nyt portfolion tekoo ja muutenkin paljon ohjelmaa täynnä, niin en tie kuuluuko musta joka päivä mutta pyrin siihen, kuten nytki silmät ristis tässä yritän naputtaa jotain taas niin tärkeetä.

Kertokaa vaikka jotain postaustoiveita tähän postauksee jos keksii jotai, plus mieluusti jotai sellasii kuvallisia tai kirjotettavia ''haasteita'' tai ihan ideoita. Videointi ei ihan nyt onnistu kun kamera ei tota videoo suostu äänen kanssa kuvailee, syytä sitten en tiedä mutta toivotaan että saisin järkkärin tosiaan joululahjaks kun siitä on ollu puhetta ;) hope so. ♥

2 kommenttia :

∞ Siistiä kielenkäyttöä ja muistetaan toisten kunnioitus.
∞ Otan mieluusti vastaan palautetta hyvässä ja pahassa, mutta kritiikinomaisesti.